Inlägg från: äntligen på väg |Visa alla inlägg
  • äntligen på väg

    Äntligen fredag del 15

    Bada eller inte bada? Det är frågan.

  • äntligen på väg

    Inget vin, ingen make, men ett badkar! Ett av tre är inte så illa!

  • äntligen på väg

    Eller ska man ta ett glas vin ändå? Hade ju bestämt mig för att det var slut på det nu, inför nästa försök. Men jag kanske bara övernojar mig igen? Maken tycker att jag övernojar, men han är i allmänhet väldigt onojig av sig medan jag har VIP-kort på "Oss nojare emellan" (Medlemmar är jag och alla andra på svårt att bli gravidforumet på FL)
    Har tom börjat tro att mina chanser att bli gravid ökar om jag är extra snäll mot alla och sopsorterar ordentligt

  • äntligen på väg

    He, he. Nu fick du inte en hel sida för dig själv ändå

    Tack för rådet om vinet. Nu vågar jag mig på det ändå! Och tänker på hur länge jag kommer leva

  • äntligen på väg

    Ska oxå kolla på På Spåret. Och äta pizza.
    Maken är på väg hem och jag ska duka och tända lite ljus och fixa lite så att han inte tror att jag bara suttit och ugglat med datorn sen han åkte för två timmar sen!

    Ha en fantastiskt trevlig fredagkväll!

    Tjing!

  • äntligen på väg

    Nix ingen klappångest här inte! Blir nog bara två julklappar till svägerskans barn.
    Sen kanske till maken oxå, beroende på om vi blir hemma över jul eller inte.

    Känns väldigt ovisst just nu på alla sätt och vis. Skulle ju få påbörja medicineringen inför nästa försök idag förutsatt att "veckan" kom som den skulle igår. Men den har fortfarande inte kommit, så nu lutar det åt att behandlingen inte hinner att bli klar innan de stänger för jul. Det innebär att vi får skjuta på behandlingen igen .
    Blir det så, så vill jag helst åka iväg nånstans långt bort över jul, fast då kommer ett annat problem in och det är att maken ligger risigt till att få behålla jobbet. Han är sist in på företaget och de har varslat ett antal personer om uppsägning. Hans chef gör allt han kan för att han ska få stanna och det kan underlätta att han jobbar med sälj, men det känns inte helt säkert.

    Ja, ja... den som lever får se!

  • äntligen på väg

    Nu så!!
    Sprutstart på onsdag .

    Inget nytt om makens jobb dock mer än att hans chef citerade Peter Jihde "du hänger löst". Jag vet att det kommer att fixa sig oavsett för honom. Han är rätt attraktiv på arbetsmarknaden (och utseendemässigt med förstås ) men det är ju alltid trist att behöva sluta med något som man precis påbörjat och dessutom trivs med.

  • äntligen på väg

    Godafton brudar!!

    Mc: Jobbigt med ryggen, skönt att du är på fötter igen!

    Ang APG´s bakning:
    Jag och maken tänkte oxå prova på att baka lussebullar förra helgen. Tänkte att det säkert fanns nåt reklamhäfte med julbak i affären, så vi kollade inte upp vilka ingredienser som skulle i innan vi åkte och handlade. Men såklart fanns det inga såna häften i affären så vi funderade lite och kom fram till att det behövdes saffran och jäst. Så det köpte vi. Mjölk däremot var inget som slog oss... Bidde inga lussebullar. Däremot fyra plåtar med pepparkakor som var slut på fyra dagar. En plåt om dan gör magen glad!

Svar på tråden Äntligen fredag del 15