• janos

    Äntligen fredag del 15

    Nu är det dag för en till! Välkomna!

    "tänk att det äntligen är fredag. vad ska man förgylla helgen med nu då...?
    motormässa...? *tror inte det*
    prommis *för hurtigt*
    tvtittande *för slött*

    nej ja vet; sitta å häcka framför datorn som en annan dönick och skriva kuliga saker i andras seriösa inlägg eller skämta om totalt opassande saker...

    nån som hakar på?"

    Varmt välkommen hem ni som varit här förut!
    Säger även hejsan till alla nyfikna - välkomna in!

    Tråd nr 1-14= 26981 inlägg.......nu tar vi 27.000!!

  • Svar på tråden Äntligen fredag del 15
  • Fru Hilde

    hi hi Grattis ÄPV

    Har också virkat korvar med fingrarna. Var väldigt många år sedan.... har för mig att jag tröttnade och gjorde en korvvirkare av en trådrulle med spikar i ena änden... då gick det dubbelt så snabbt att skapa virkkorvar Kommer inte ihåg vad man gjorde av dem sedan dock.... måste ju legat o skräpat i någon påse.

    Gästspel i Glamouren *drömmer* Näää jag är inte alls avis...

    För övrigt så mår jag tjuvtjockt och kan inte sova. Knaprar medicin som ger all världens biverkningar. Just nu är jag prickig i ansiktet.

  • Fru Hilde

    Jag tog sovmorgon istället. till slut somnade jag ju och så är maken hemma och kunde ta hand om dottern på morgonen. Jag krälade upp ur sängen vid tiotiden.... tror jag ska ta ett pass till där strax.

    Ha det gott flickor!

  • äntligen på väg

    Tack för tummar och tår! Det gick bra idag, fick ut hela 11 livsdugliga ägg . So far so good!. Nu återstår det bara att se hur många som blir befruktade och därefter hur många som fortsätter att dela sig. Går allt som det ska så ska jag tillbaka på lördag.

  • Gable

    Oj oj oj! Här händer det grejer!

    Äpv - nu jäklar, 11 ägg, det är banne mig inte illa! Håller allt jag har för er!!

    Sjukdomar verkar florera här i tråden, jag hoppas att vi håller oss friska åtminstone till annandag jul. Då kan vi bli sjuka hela familjen Annars är det kommendering till svårmor som gäller.

    Måste skryta lite - jag har varit på idolfinalen! Det var jättekul men jösses, jag börjar bli gammal. Småtjejer som skriker så man får ont i öronen. Den där Johan Palm, att han kan vara nåt så otroligt upphetsande?! Jag fattar verkligen inte... Är han snygg?! Kan han sjunga?! Vad är grejen??

    Hade med mig min brorson, det var han som ville gå med sin gamla, töntiga faster. Jag är mycket, mycket stolt över detta. Hade han velat gå på McDonalds hade jag varit stolt över det också.

    Men jösses vad ungarna idag SKRIKER när de är på något trevlig sammankomst. Så där lät aldrig jag i mina unga dar

  • Fru Hilde
    Gable skrev 2008-12-16 11:27:00 följande:
    Oj oj oj! Här händer det grejer! Äpv - nu jäklar, 11 ägg, det är banne mig inte illa! Håller allt jag har för er!!Sjukdomar verkar florera här i tråden, jag hoppas att vi håller oss friska åtminstone till annandag jul. Då kan vi bli sjuka hela familjen Annars är det kommendering till svårmor som gäller.Måste skryta lite - jag har varit på idolfinalen! Det var jättekul men jösses, jag börjar bli gammal. Småtjejer som skriker så man får ont i öronen. Den där Johan Palm, att han kan vara nåt så otroligt upphetsande?! Jag fattar verkligen inte... Är han snygg?! Kan han sjunga?! Vad är grejen??Hade med mig min brorson, det var han som ville gå med sin gamla, töntiga faster. Jag är mycket, mycket stolt över detta. Hade han velat gå på McDonalds hade jag varit stolt över det också.Men jösses vad ungarna idag SKRIKER när de är på något trevlig sammankomst. Så där lät aldrig jag i mina unga dar
    men Gable MINA kompisar SKREK O SKREK O SKREK när Herreys spelade i folkparken och vi var sisådär 12 år Själv begrep jag inte alls varför, men uppenbarligen är det viktigt att skrika när man är hormonstinn ung tonåring åtminstone för en del. De blir helt vanliga människor när de blir vuxna de också ....
  • janos

    Gable, jag var med min syster på Backstreet boys för.........2-3 år sen?!?! Där skrek dom oxå som galningar! Jag förstår inte heller vitsen med det hela.

    Ja, mycket sjukdomar just nu. Vi har kurerat oss från magsjukan nu, med sonen är fortfarande lite förkyld och sover dåligt om nätterna. I natt höll vi igång mellan kl 4-6. *pust*

    Äpv, härligt! Nästan en hel 12-pack med ägg! Inte illa! Måtte tuppen göra sitt nu. Jag har tänkt på dig/er hela dagen idag.

    Det blir nog inte så ofta som jag tittar in den här veckan. Hoppas att ni inte stressar ihjäl er! Jag börjar känna av "jag-har-bara-det-det-det-kvar.....hur-ska-jag-hinna-syndromet"!

    Ta hand om er! Stora kramar från lilla mig

Svar på tråden Äntligen fredag del 15