• janos

    Äntligen fredag del 15

    Nu är det dag för en till! Välkomna!

    "tänk att det äntligen är fredag. vad ska man förgylla helgen med nu då...?
    motormässa...? *tror inte det*
    prommis *för hurtigt*
    tvtittande *för slött*

    nej ja vet; sitta å häcka framför datorn som en annan dönick och skriva kuliga saker i andras seriösa inlägg eller skämta om totalt opassande saker...

    nån som hakar på?"

    Varmt välkommen hem ni som varit här förut!
    Säger även hejsan till alla nyfikna - välkomna in!

    Tråd nr 1-14= 26981 inlägg.......nu tar vi 27.000!!

  • Svar på tråden Äntligen fredag del 15
  • äntligen på väg

    Somnar gör jag för det mesta snabbt. Däremot vaknar jag löjligt tidigt.

  • äntligen på väg

    Va roligt det hade varit om vi var här allihop samtidigt och pratade i mun på varandra som vi gjorde för ett par år sen
    Ska vi bestämma en date här nästa fredag kl 18?

  • äntligen på väg

    Hmpf! Har varit inne på FL nu. Har bara två trådar som jag följer någorlunda där. En för dem som hållt på i ivf-träsket i en evighet och en för dem som går på kliniken där jag ska göra nästa försök.
    Jag och maken var där första gången i onsdags för att prata med läkaren och BM och lägga upp en behandlingsplan. Det kändes otroligt bra och de var pålästa, tydliga och mycket proffesionella och trevliga. Miljön var fantastiskt trevlig jämfört med hur det var på SU. (Inte så konstigt kanske när det är en privat klinik ).
    Och nu läser jag på FL om hur en tjej är extremt missnöjd med kliniken och just den läkaren som jag träffat. Enligt henne är de kassa på precis allt och det är ett under att de någonsin lyckats få någon att bli gravid. Så j*kla tråkigt när man går in och sprider ut sån sk*t bland personer som är så fullkomligt beroende av sin tilltro till just den kliniken och den läkaren. Nån är överlycklig för att just ha fått ett embryo tillbaka och så kommer nån med ett sånt inlägg .
    Själv litar jag fortfarande fullkomligt på både läkaren och kliniken och är övertygad om att ifall min kropp nånsin kommer att lyckas producera ett barn så kommer det vara tack vare dem.

  • äntligen på väg

    Nu ska jag och maken åka och spela badminton. Tjohooo!

  • äntligen på väg

    Hemma igen. Jag förlorade vartenda set. Men det gör inget för jag har tagit mig ett glas vin Hi, hi.

  • Fru Hilde

    Trevligt med vin. Jag tror jag ska följa ditt exempel!
    Vad gäller FL så måste man ta sådana där rabiata och jobbiga människor med en nypa salt. Det är ett bra forum just pga dess strolek och aktivitet, men också just pga det ett forum som huseras av alldeles för många rena idioter! Jag har en där som jag helst skulle vilja ge en ordentlig knäpp på näsan. Tyvärr är fl-polisen också ganska aktiv så jag skulle förlora alldeles för mycket på att vara ärlig. TYVÄRR! Anledning: jo jag har fött barn med kejsarsnitt och rabiata kvinnor får för sig att det inte är att föda barn m.m. att barnet ALLTID tar skada m.m. BULLSHIT! och så skriver de "fakta" som inte stämmer. Man får helt enkelt bita ihop och hålla huvudet kallt.

Svar på tråden Äntligen fredag del 15