• Hvidbrud

    - 5 kg

    Holy moses Mikis!!! Det är ju inte konstigt att du går ne efter ett sånt pass! Låter härligt! Kanske kan jag köra ett sånt pass varannan dag? Och reta kallfeber på grannarna under, med allt hopperi! hi hi!
    Skåne lockar! (särskilt när kronan är i sånt isigt läge... Ninis du måste ha fått en ordentlig löneförhöjning va?)
    Men det finns ett ställe här i danmark som det kanske skulle kunna bli, men då måste jag stänga butiken och det har jag inte lust med...

    Stora kramar till er också!!

  • Hvidbrud

    Hi hi! Hopade hopprep igår 100x2 och 100 mage och 50 rygg! Så skönt! Tack mickis!
    Blir yoga i kväll där hemma och hopprep i morgon bitti. Så låter planen i alla fall, så får jag hoppas att soffan inte hypnotiserar mig innan jag kommit igång!

    Mrs D: Hej soosie. Ja, yoga hjälper en att kunna ha lite överseende med sånna dagar med härliga damer, som kan bli lite mycket ibland. Det hjälper ju också på koncentration och fokus inför tentan...

    Mikckis berätta hur det gick med överranskningen!

    Ninnis: *kramis*

  • Hvidbrud

    Jag har kört en detox enligt Ann Louise Gittleman "Fast track detox" Fungerar suverärn och är framstäld av en dietist. Mår fantastiskt efteråt! Vet inte vad den heter på svenska, men det är en bok d¨r allt står i. Vad hur och varför man ska äta vad för att få ränsat ut i hela systemet. Kan varmt rekomendera den.

    Hoppade hopprep igår 100 mage 50 rygg.
    Yoga 40min i morse!
    I love it!!! Tack för all pepp! Nu känner jag mig levande igen!

  • Hvidbrud
    tobiasochlinda skrev 2008-11-22 23:36:43 följande:
    hej hej på er. länge jag var här nu, går stadigt upp i vikt :/ men det är väl halft som det borde, försöker hålla mig nyttig och duktigt, och var jätteduktig en period, men har nu fastnat lite i sockrets underbara värld, ska dock försöka ta mig ur det igen. kram på er alla!
    Hej Lindaochtobias: VAd härligt at du ni det bra! Ja, just nu ska du ju inte gå ner i vikt precis. Men hll dig borta från sockret- det är bara en illusion!!!

    VAd kan man hitta på i malmö en helg? Någon som har något mysigt romantiskt eller skojjigt tips?
  • Hvidbrud

    Oj oj oj Cantaton, ja du har massa järn i elden! Mens med mini piller kan vara en klurig sak. Jag hade mens i 10 dagar den ingen mens på tre månader sen kom den i et par dagar och igen efter två veckor osv osv... Men det var ialla fall skönare än med p-piller. JAg föredrar ju helt klart aunaturel.

    Vad häftig att du ska bli agent!

    Ibland ska man bara köpa nya kläder... oavsätt storlek. Det är ju bara ett nummer. En vacker kvinna är ju alltid en vacker kvinna!

  • Hvidbrud

    Så slött det var i tråden då!! Hur går det för alla? Jag har 3½ timme kvar inan 5 dagars ledighet! Jihu! Ska bli så skööönt!

  • Hvidbrud

    Hej!
    Ledigheten är över och I'm back på jobbet idag. Har jobbat av mig alla gin&tonic som jag har njutit av. (Passar på när indianerna har svetthydda i min tipi!)

    Altså, jag börjar bli en mjukis. Både till form och karaktär, men jag hoppas att jag får hänga här hos er i alla fall...? Är duktig med min yoga och hoppar rep i bland. Men tgycker faktiskt att jag är lite fin med mjuka kurvor också... Mitt BMI är på 23, så jag är ju inte fet.

    Kul att så många är här!

    Kram tjejer!

  • Hvidbrud

    Aj aj aj, mina vader är så ömma efter llt hopperi. Nu här jag äntligen fått in rytmen, så att jag kan hoppa 100 (minst!) utan att jag river! Men AJ!

  • Hvidbrud

    åh, vad härligt med att passa barn! Vill också! Men i kväll ska jag och mannen spa'a lite. Inte bra för bebisfabriken med bastun, men pytt med det, vi har god tid på oss.

    Mikis: Sträcka ut?!? Hur i hundan kunde jag glömma det! Oj, vad glömsk man kan bli... Drömde att jag kunde sitta i splitt, men det hjälper ju inte att drömma om det. Får sträcka extra i bastun i kväll!
    Mikis, det är säkert ala dina muskler som bränner utan att du behöver anstränga sig. Det är lyxen med att vara musklös. Proteiner proteiner proteiner säger jag. Så håller du dig mätt och i fin form. Inte bli för mager!! Men det låter ju onekligen som om du är jätte läcker! Härligt! Du är värd det (och säkert din man med! He he)

  • Hvidbrud

    Var på koncert igår och fick dansat ordentligt! Aj min gump! Borde verklign dansa mer! Det är så skönt!
    Allt bra här!
    Hoppas att tentan gick bra!

  • Hvidbrud

    Vad mysigt med lucia firande! Måste erkänna att jag vaknar tidigt varje lucia, tar täcket med ut i soffan och tittar på Lucia på tv. Bakar lussekatter dagen innan, så jag kan mumsa på dem med varm cholkad. Lucia-nostalgi...
    Skönt med massage! Dina vältränade muskler har det nog kanon nu!

    Mrs D: Usch vad jobbigt! Fy så oprofsigt! Trevlig resa!

  • Hvidbrud

    Krya på dig, gumman! *bombaderar dig med imunförsvarsstyrkande granater*


    Mikabella skrev 2008-12-11 22:10:43 följande:
    FUSK!! Ja vill osså me...ä så fökyld o baa snoar..Vill åka till värmen!!!! Nu!! Hoppas du får en riktigt riktigt bra semester!!Mrs D to be skrev 2008-12-11 20:45:21 följande:
  • Hvidbrud

    Ja, här är jag. Har inte varit på BT sen i Fredags och den andra tråden hade vuxit sig allt för lång för att jag skulle orka läsa i genom allt, gav upp efter 4 sidor och hade 10 kvar... Men ska kolla upp de nysate snart.

    JAg hänger på jobbet. Fick en avlysning= tre timmars paus, så jag tog det som en pik på att det nog var dags att dammsuga... Oj oj oj. Vilken pik. Jag tror att jag fyllde en hel påse!
    Så jag har tränat gumpen med vardags träning!

    Snart kommer min nästa kund och det ska bli skönt att ha nån att snacka med

    Jobbar lite extra mycket här innan jul annas. Till den 23 kl 14.30 sen åker jag och min man upp till min mamma i Blekinge och klär granen och doppar i grytan. Tror att jag ka ta ockrita ett peparkakhus i år igen. Tycker att det är kul att försöka bygga ett slott!
    Sen kommer hela släkten på julafton och jag längtar!
    Tror inte att jag har längtet efter julen så här på flera flera år! Härligt!

    Vad mysigt det låter med tjejmiddag och smyg dejt med maken! Hi hi!

    Wii! Oj, det är roligt. Boxades en hel kväl en gång, så att jag inte kunde lytra armarna dagen efter!!

  • Hvidbrud

    Ja! Vilket bra initsiativ! Denna tråden heter snarare gå upp 5 kilo för mig... Hängr bara här för att ni är så rara och gulliga!

Svar på tråden - 5 kg