• Hvidbrud

    - 5 kg

    Heja dig! Stå på dig- socker kan man inte få nog av m man börjar äta det. Det enda sättet tt slippa det där suget är med en cold turkey. Och det låter det som om du prövar med! Heja dig! Dt är tufft, men när du sagt nej tilräkligt länge, så mister gieshachokladen makten äver dig och det är du som bestämmer över hur du ska se ut och hur du mår! Heja heja!
    6kg är ju helt fantastiskt! Det ska du fira genom att stå emot godiset!

    mme Plantier skrev 2008-10-25 13:57:44 följande:


    Hej alla!Känner ni igen känslan av att bara vilja lägga sig i soffan och moffa i sig massa snask?? Idag nästan hallucinerar jag om bl.a geishachoklad och dumlekolor.. Åååh, vad jag skulle vilja! Tycker det är dösvårt att stå emot idag, är nästan gråtfärdig snart.Men jag ska klara det. Har nästan gått ner 6 kilo nu med hjälp av nutrilette, men som sagt en del dagar är svåra...
    Cantaton: Vilken fantastisk fin pressent du gr till din pappa. Jag blir helt rörd!
  • Hvidbrud

    VAd roligt! Grattis!


    soosse skrev 2008-10-29 22:27:18 följande:
    hahaha jag har mät mig idag är såå glad. jag har tappat bort 11 cm på höften och 5 cm på midjan aaaaaaaa helt sjukt kul ju nu kanske jag kan ha en stl 40 iaf!! ska prova på fre med min ena tärna hoppas det kommit in lite klänningar igen snart.
  • Hvidbrud

    VAd med en vit i kyrkan, sen byter du om till en röd till festen?


    soosse skrev 2008-10-30 13:30:22 följande:
    min m2b tycker att jag ska ha en illröd klänning eftersom jag är blondin men jag undrar om man inte ångrar sig då?
  • Hvidbrud

    Muskler väger ju mer och du, 11 cm är ganska mycket! Så det är bara till att jobba på! Kanske det blir 11 cm till och kanske en 38a?
    Tänkte också ha rött under. Hade köpt det hela. (super fina strumpor med röd sömm bak, röda höfthållare och röda trosor med volanger (hi hi)Men när det väl kom till kritan blev det de traditionella vita. Det var också populärt... Maken har inte sett de röda ännu, de ligger och väntar på sitt ögonblick i lådan. Nu med ett par röda pumps.. Men när ska det vara att jag ska hoppa i kläderna? Måste ju erkänna i -5tråden att den slanka fina kroppen som jag kämpade till mig med fantastisk pepning här i tråden, inte rktigt ser lika dan ut längre... Lite mer lår och mage och brösten har sackat ihop efter att jag slutade med p-pillerna... Ja, så är det att bli gift... Man går från atraktiv tjejkropp till tanthäng på nolltid! Nu är man ju liksom gift, varför anstränga sig? Nä, det stämmer inte. HAn tycker att jag är fin i model liiite mjukare också. (om inte mer!)

  • Hvidbrud

    Skrev ett jätte lång inlägg innan, men det är helt borta Skulle bara säga välkommen tillbaks Septembris- dig glömmer man inte i första taget!!

  • Hvidbrud

    Jo tack! Bra här. HAr tränat yoga 2 timmar här på morgonen. Åh, vad skönt. Men jag käner mig väldigt lös i hullet- borde ju hoppa i basängen och simma lite, eller snöra på joggingskorna... Vill så gärna känna mig som en energibomb istället för en sån uggleboll...


    BrudSeptember2008 skrev 2008-11-01 10:23:22 följande:
    Hvidis; Så tråkigt när man skriver mycket och inlägget bara helt mystiskt försvinner:S Men det är kul att du inte glömt bort mej!:) Hur går det för dej?Vad ska ni andra ha för er för trevligt så här en underbar lördag 1 November?
  • Hvidbrud

    Men, lägg dig i en timme och vila, och tänk över så mycket härliga saker det fins i livet... Sen tar du dig till simhallen och simmar liite och avslutar med en lång skön bastubadning, med inpackning i håret och kroppsskrubbning och ansigtsmask. käm bort dig lite. Det förtjänar du! Man får det genast bättre!


    soosse skrev 2008-11-04 14:31:18 följande:
    jag har en liten depp kurva just nu.. känner mig som att jag vill lägga mig i sängen och bara ligga där
  • Hvidbrud

    Vad härligt det låter! Med resan altså, inte väder och värk! Skulle till Rom, men det blev inget av det BAra vi får vara tillsammans, så blir det ju mysigt. Vi får lyxa till det på nått annat sätt.


    BrudSeptember2008 skrev 2008-11-05 09:40:31 följande:
    Hej i tråden!:)Här är det grått och disigt. Jag har huvudvärk och känner inte alls för att motionera. Men det kanske kommer sen framåt eftermiddagen...På söndag ska jag och min underbara MAN åka på en kryssning till Helsingfors. Det ser jag fram emot väldigt mycket. Äta gott, dricka gott, mysa och bara rå om varandra!:)
    Ska i simhallen idag med hubben. Med lyxavselning. Aromasteemsauna, bubbelpool, saltvattenbasäng, ljusrum ect ect Ska bli så skönt, men nu har det hänt nått konstigt med mitt knä. KAn böja och sträcka det och stå och g utan några känningar också helt plätsligt så hugger det bara till. Det kan man ju inte simma med! Eller?
  • Hvidbrud

    5kg på en månad är rätt tuft. Du ska ju helst inte segna på målsnöret! Men om man vill så kan man. Här inne är det några tjejer som kastat sig på en Ren-kur innan brölloppet för att ta det där sista. Men själv har jag bara erferenhet av hård träning ocg god sund mat och -socker. Det funkade för mig! (men nu har jag blivit en slappis!)
    Ska ut och simma och spaá med hubben min nu!


    missGill skrev 2008-11-05 13:48:01 följande:
    Hej, tjejer. Jag har nu bara en månad kavar till den stora dagen och - 5kg är vad som återstår. Tror ni att jag kan fixa det?Har ni några toppentips att bjuda på?Hur går det för er??Hur stillar ni bäst hungern och"suget"?Kämpa på alla !!
Svar på tråden - 5 kg