• Ninnispinnis

    - 5 kg

    Heja dig! Vad duktig du är Härligt att du hittade motivationen igen, och att det ger resultat direkt. Keep up the good work!


    Cantaton skrev 2008-10-22 09:37:04 följande:
    Jag har gått ner 1,7kg sedan förra veckan!!! Det har aldrig hänt mig förut! Men förra veckan åt jag proteinsmoothie till frukost och sedan ordentlig lunch och middag samt tränade 4 ggr. Det är tydligen mitt framgångskoncept.
  • Ninnispinnis

    Nu är jag ju väääääldigt nyfiken...


    Hvidbrud skrev 2008-10-21 15:09:00 följande:
    Hmmm... Får testa när jag kommer hem. Tänk om...
  • Ninnispinnis

    Hmmm, precis så var det för mig också... Jaja, bara att fortsätta träna


    Hvidbrud skrev 2008-10-22 13:45:44 följande:
    Nää... inga roliga nyheter. Bara några försendar indianer. de ligger nog i bakhåll nånstans. He he.
  • Ninnispinnis

    Igår åt jag spenat och räkpasta till lunch, och shepherds pie till middag (smala recept båda två), och körde ett skivstångspass på kvällen. Idag blir det shepherds pie till lunch och grov macka med makrill och ägg till kvällsmat, samt skivstång idag också.

    Har övergett min tidigare "hysteri" med vikt och mått, nådde ju mina mål till bröllopet och satsar nu mer på att behålla formen. Tränar och äter bra för att vara stark och sund, så att kroppen är så bra förberedd som möjligt för (förhoppningsvis) kommande påfrestningar...

    Tycker 80/20 regeln verkar sund, dvs leva nyttigt 80% av tiden och lite mer lyxigt 20% av tiden!

  • Ninnispinnis

    Haha, som en vallack?! Pruttar de mer än hingstar eller ston?


    Hvidbrud skrev 2008-10-23 13:31:08 följande:
    Ninis: JA, så har jag det också. Stark och fitt ill det som väntar snart förhoppningsvis!Har yogat har i morse, blev 1½ timme! Härligt!Pruttar som en vallak i dag... Blir man pruttig av blåbär? (eller kanske var det pankakorna som jag åt med blåbärssylten när jag stor-syndade med igår!)Idag blir det laxmacka! Mums!Lindaotobias: Kämpa på! Jag hejar på dig när det är lite tungt! Snart blir det härligt skönt igen!
  • Ninnispinnis

    Det förklarar ju saken!


    Hvidbrud skrev 2008-10-23 15:44:34 följande:
    En vallack har liksom ett tomrum, som det blir pruttljud ur ibland när de travar... hihi
  • Ninnispinnis

    Jag ska också synda i helgen

    Ska åka till hemstaden och hälsa på bästisen som också var VF på vårt bröllop. I kväll ska jag följa med henne till stallet, i övrigt blir det god mat, vin och snyftande till bröllopsfilmen som hon inte har sett än... I morgon blir det middag hos hennes mamma, sedan party! Det var evigheter sedan jag var ute där, det ska bli jättekul!

    Ha en härlig helg allihop!

  • Ninnispinnis

    Jag hittade ett recept på gi-vänlig kardemummagröt som jag testade i morse. Jättegott! Förbereds kvällen innan, vilket passar mig morgontrötta mig perfekt... Har dock inte hittat vaniljproteinpulver, är det någon som vet var man hittar det? Eller kan man kanske byta mot kesella eller något annat?

    www.alltommat.se/recept

  • Ninnispinnis

    Kollade i en hälsokostaffär, där hade de stora burkar med protein med/utan smak. Men vaniljen där kostade typ 350 kronor, det kändes lite dyrt...

Svar på tråden - 5 kg