• Ninnispinnis

    Jamen det är ju då vi behövs som bäst! Man får vara här och synda också, det vet du väl Och promenader är ju fullt tillräckligt, om man bara sköter kosten också. Men jag gillar inte riktigt att du inte blir frisk... Du måste vara rädd om dig och inte stressa för mycket med jobb och köruppdrag.

    Bra mat och lugna promenader, samt regelbunden pepp från denna tråd, så fixar det sig. Jag håller på dig! Kram och trevlig helg!


    Cantaton skrev 2008-10-10 19:53:09 följande:
    Tack Ninnis.Jag blir aldrig riktigt frisk... så enda sättet för mig att träna är att promenera lite grann. Och just nu har jag därför tappat suget alldeles. Äter fel, tränar dåligt osv. Så jag mår inte direkt bättre av att hänga i den här tråden, och håller mig därför borta ett tag istället. Kikar bara in lite ibland för att se om det går bra för er andra... Men tack för omtanken
  • Ninnispinnis

    Ingengöris, fy vad jobbigt det är när släkten inte riktigt drar jämnt... Tror det bästa du kan göra är att prata med svärmor vid tillfälle och ignorera svägerskans uppmärksamhetsstöld/behov. Verkar ju som att svärmor gärna vill vara delaktig i ert bröllop oavsett. Tror du inte hon ser igenom henne egentligen?

    Och du, lycka till med allt bröllopsfixande i helgen! Har lite blandade känslor där... Saknar det på ett sätt, framför allt att ha den underbara dagen framför mig, men tycker samtidigt det är lite skönt att inte ha pressen och stressen ständigt hängande över mig... Men visst är det härligt att gemensamt förbereda inför den vackraste dagen någonsin!

  • Ninnispinnis

    Fotboll, soffan, kaffe & baileys, en bit choklad och min man = underbart lyxig lördagkväll!

  • Ninnispinnis

    Hmm, Tjolinti, där tycker jag nog helt tvärtom (kanske inte revben, men tvättbräda...), men det är ju tur att vi alla är olika!

  • Ninnispinnis

    Söta lilla du!

    Jag känner verkligen med dig... Ibland är det ju så att man måste ända ner på botten innan man kan börja ta sig upp. Det är kanske där du är nu?

    Du har ju motivation, och det handlar ju faktiskt om din hälsa. Kroppen är ju det värdefullaste vi har, och den ska ju vara med oss hela livet! Du ska självklart inte träna när du är sjuk, men du kanske kan försöka komma fram till varför du inte blir frisk? Sover du ordentligt? Får du i dig alla näringsämnen och vitaminer? Stressar du?

    Du har ju i alla fall en oerhört viktig hjälp: din sambo! Han verkar ju vara en förstående och kärleksfull person, som du verkligen kan få stöd av. Han älskar ju dig oavsett, men vill ju så klart ha dig frisk och stark.

    Börja med promenader, TVINGA ut dig själv varje dag, såvida du inte har feber... Du kommer att märka skillnad, både på kroppen och självkänslan.

    Och sist men inte minst: ANVÄND OSS! Precis som du gör nu. Vi finns här för dig!

    Stor kram och pepp, jag håller på dig Cantaton!

  • Ninnispinnis

    Anytime, Cantaton! Det är ju det tråden är till för

    Det var ju kanonbra frukost och lunch du har ätit! Dessutom låter det väldigt gott...

    Jag känner mig alltid så himla nöjd med mig själv när jag har tränat, bara det är nästan motivation nog till att komma iväg. Känner mig också extra stark när jag har tränat. Dessutom skriver jag ofta här när jag har tränat (som du kankske har märkt...) vilket ju gör att jag känner mig extra duktig Ett annat tips är att skriva här/blogg/FB innan jag ska träna, då ska det mycket till för att jag ska ställa in träningen. Då måste jag ju skriva varför det inte blev av...

    Jag tror din självkänsla kommer att öka markant i takt med att du tränar och känner dig duktig och stark.

    Så, nu skriver jag här att jag ska träna skivstång/kondition 75 min ikväll, så måste jag ju se till at det blir av!

    Hoppas du kom iväg till gymmet, heja dig!

  • Ninnispinnis

    Duktig!

    Bra mat och träning, heja dig! Jag kom också iväg till träningen igår kväll, och åt osötat rågbröd med avocado, lax och ägg till kvällsmat. Det var väl ok?

    Nu har du ju kommit igång igen, sen går det av bara farten Blir det någon träning idag?


    Cantaton skrev 2008-10-13 21:49:26 följande:
    Ni är helt underbara allihopa! Tack söööta ni. Jag lyckades äta nyttigt fortsättningsvis idag. Mellis blev en satsumas och några cashewnötter och middagen blev grillspett med bulgur och tzatziki.Och jag kom faktiskt iväg till gymmet och crosstrainade Nu ska jag bara fortsätta så här också. Tack snälla ni för idag!
  • Ninnispinnis

    BRA!! Heja dig!


    Cantaton skrev 2008-10-15 08:27:01 följande:
    Nu vägde jag mig för första gången på två veckor. Har inte vågat innan eftersom jag typ smällde i mig chips, läsk, godis och bullar förra veckan... Men sedan i lördags har jag ju tränat varje dag och sedan i måndag-tisdag har jag ju varit noga med vad jag ätit. Jag hade gått ner ett halvt kilo sedan förra gången jag vägde mig! Det hade jag inte ens vågat hoppas!! Lycka :)Dagens frukost: proteindrinkLunch: Köttgryta med fullkornsrisMellis: FruktMiddag: Sallad?
Svar på tråden - 5 kg