• Cantaton

    Jag har gått ner 1,7kg sedan förra veckan!!! Det har aldrig hänt mig förut! Men förra veckan åt jag proteinsmoothie till frukost och sedan ordentlig lunch och middag samt tränade 4 ggr. Det är tydligen mitt framgångskoncept.

  • Cantaton

    Min lunch bestod av fiskbullar och bulgur. Helt ok antar jag. Middagen blir inte lika nyttig, vi ska äta hos sambons föräldrar och det blir mumsig lasagne

    Däremot har sambon och jag varit på gymmet! Det var jätteskönt idag.

  • Cantaton

    Småland,
    ja det blir man. Jag kör samma upplägg denna vecka och hoppas på utdelning igen! Även om jag tyckte att 1,7kg var extremt. Hur gick det till liksom?

    junikul,
    lät som en bra middag!

  • Cantaton

    Alltså... pulver och pulver. Jag dricker proteinsmoothie till frukost, men i övrigt äter jag "vettig mat".

    Kanske någon frukt på förmiddagen, rotfruktssoppa till lunch, yoghurt med frön och kärnor till mellis och kyckling med fullkornsris till middag.

    För min del är det nog snarare träningen som ger resultat.


    soosse skrev 2008-10-23 10:00:51 följande:
    Canton vad var det för pulver du kört med för att få kickstart??
  • Cantaton

    WNT sport heter det jag dricker. Köpt i hälsokostbutik.
    I övrigt vet jag inte vad som är bäst... jag är egentligen rätt anti pulverdieter för egen del. Och gott... eh, den har chokladsmak, men jag kan inte påstå att det är gott


    soosse skrev 2008-10-23 10:48:41 följande:
    nej jag menar villket märke som är bäst?? jag måste ha något gott :D Jag är också så dålig på att äta frukost. Kag rider varje dag minst en h så träning får jag .)
  • Cantaton

    Det var ju så det var för mig också! Samma våg, samma veckodag, ungefär samma tid osv. 1,7kg bara för att jag började träna dubbelt så mycket och gick tillbaka till sunda matvanor. Jag kontrollvägde mig på gymmet idag, och jag verkar ha gått ner ungefär lika mycket på deras våg, så det kan nog stämma


    SandrahjärtaTony skrev 2008-10-23 14:47:50 följande:
    Sjukt ! Vägde mig nyss och vågen visade 55,0 kg ! Frågan är hur det har gått till ? Väger mig alltid på samma våg, med endast underkläder. Varje gång ! I början av veckan visade vågen 56,1 kg och sen dess har jag dragit igång med träningen ordentligt och ändrat matvanor. Kan det stämma ? Känner mig lite chockad, för det var inte väntat. Men kul som 17 ! Nu känner jag mig extra peppad
  • Cantaton

    Igårkväll var vi hemma och tog det lugnt. Åt en god köttfärspaj och skapade en blandskiva till pappa som fyller år idag. När han flyttade nyligen slängde han alla gamla kassettband - med stor sorg. Så jag frågade hans syskon vad han lyssnade på när han var yngre och samlade en skiva med de artister och låtar jag kunde få tag på.

    Nu på förmiddagen har sambon och jag varit och tränat. Nu ska vi jämna ut lite med att äta tårta hos pappa, haha


    Småland09 skrev 2008-10-25 12:24:35 följande:
    USCH, var ute igår och drack en massa cider och vin och åt kebab - urk.. snacka om att ha förstört hela veckans efforts *skrattar* Blir nog en lugn lördagskväll med käk och pyssel hemma tror jag Vill inte ut ikväll också (planen var det men tror jag skippar) - vill träna imorgon.. Vad hittade ni på igår kväll`??
  • Cantaton

    soosse, bra! Sambon och jag har gymmat. Nu lagar vi köttgryta.

    Helgen var däremot inte vidare nyttig.. men det var den det

  • Cantaton

    Våra kostar 375kr. Jag rekommenderar inte vaniljsmaken om du inte blandar ut den med hallon eller något.


    Ninnispinnis skrev 2008-10-31 09:21:10 följande:
    Kollade i en hälsokostaffär, där hade de stora burkar med protein med/utan smak. Men vaniljen där kostade typ 350 kronor, det kändes lite dyrt...
  • Cantaton

    Har aldrig blandat i gröt eller något annat, bara druckit som drink - dvs pulvret utspätt med vatten/mjölk och ev bär/frukt. Vi köper vårt i hälsokostaffären.


    Ninnispinnis skrev 2008-10-31 09:37:30 följande:
    Smakar det illa även om jag bara blandar i det i gröten? Var köper ni erat?
  • Cantaton

    Oj, att du kommer ihåg mig! Jag som inte säger ett knyst. Dessvärre går det inget vidare. Jag pendlar 1kg upp och ner hela tiden. Så egentligen plus, minus noll. Men jag har i tre månaders tid (så när som på förra veckan) varit MINST två gånger på gymmet varje vecka. Så jag har behållit vanan. Däremot har jag kanske ätit lite för onyttigt... Jag har inte riktigt motivationen.

    Samtidigt som jag just nu mår väldigt dåligt över hur jag ser ut och vilken klädstorlek jag drar. Men jag tänker hela tiden "Jag ska ändå gå ner i vikt så jag köper inga nya kläder nu. Det har jag inte råd med. Bättre att spara de pengarna till när jag har gått ner..." Men så slutar det ju med att jag helt enkelt inte har några kläder att ta på mig och mår dåligt över DET istället.

    Dessutom är det så mycket nytt som händer, så jag klarar inte av att förändra allt på en gång. Jag är producent för en teaterföreställning sedan ett par månader (jobbar hemma), vikarierar just nu på min gamla gymnasie(musik)skola i naturkunskap och matte medan de letar behöriga lärare (södra Sthlm), hoppar in när ett IT-företag behöver testningshjälp (norra Sthlm), hoppar in i mammas butik när hon behöver hjälp (norr om Sthlm), övar inför julkonserterna (runt om i och utanför Sthlm) o.s.v. Jag är liksom överallt just nu - både i huvudet och geografiskt. Dessutom har jag två dagar i rad varit och lyssnat på musiker som jag eventuellt ska marknadsföra eller vara agent åt. Så det är helt enkelt bara en miljard saker i huvudet samtidigt, och jag hinner och orkar inte med allt. Och som ni ju vet fick jag nya minipiller, och de funkar inte alls som mina P-piller gjorde, så jag fattar ingenting. Det står att mens eventuellt kan utebli helt... det har min blivit. Men är det för att det är en biverkning av pillren eller för att.. ja.. Massa tankar.


    Ninnispinnis skrev 2008-11-21 13:13:45 följande:
    Soosse, jag tänkte på dig häromdagen och undrade var du har tagit vägen! Kul att du och Mikis är här igen Hvidis, jo visst syns valutaskillnaden i lönekuvertet, men plötsligt går det åt andra hållet igen... Ser det som en liten bonus som jag kan unna mig nåt extra för Cantaton, hur har det gått för dig?Jag kanske ska plocka fram mitt hopprep som jag köpte för dyra pengar häromåret...Här snöar det förresten!
  • Cantaton

    Tack för att du delar med dig av dina upplevelser

    Ja, jag fick förfrågan om att bli agent förrförra veckan, varpå jag svarade att jag vill se och höra bandet först. Igår hade de spelning på en pub (skulle gå på vid 23, men fick inte gå på förrän ca 00.30, så det blev rätt sent), och jag gillade dem skarpt. Jag ser deras potential, jag ser vad de behöver jobba på och jag ser att de behöver jobba med folk som kan - både det administrativa och det ljudtekniska. De fick en usel ljudanläggning med en burkig mikrofon, och spelade under ett valv (som publiken stod utanför), så ljudet "dunstade" ju. Så om det nu blir ett vidare samarbete vet jag precis var jag ska börja (även om mitt huvudsakliga jobb givetvis blir att leta och boka jobb åt dem).

    Jo, jag vet att kläderna bara har nummer. Helt löjliga små nummer i vissa avseenden. Kanske ska ta mig en tur till affärerna, trots allt. Åtminstone så att jag har något annat än en massa kjolar nu när det är så kallt.


    Hvidbrud skrev 2008-11-24 17:37:56 följande:
    Oj oj oj Cantaton, ja du har massa järn i elden! Mens med mini piller kan vara en klurig sak. Jag hade mens i 10 dagar den ingen mens på tre månader sen kom den i et par dagar och igen efter två veckor osv osv... Men det var ialla fall skönare än med p-piller. JAg föredrar ju helt klart aunaturel.Vad häftig att du ska bli agent! Ibland ska man bara köpa nya kläder... oavsätt storlek. Det är ju bara ett nummer. En vacker kvinna är ju alltid en vacker kvinna!
  • Cantaton

    Jotack, jag har stickat mig ett par benvärmare


    Hvidbrud skrev 2008-11-24 18:43:45 följande:
    Tjocka stumpbyxor och benvärmare är att rekomndera!
Svar på tråden - 5 kg