Inlägg från: MulleNuh |Visa alla inlägg
  • MulleNuh

    kopparspiral

    Ohh här vill jag hänga kvar.. Jag ska göra en abort på torsdag och ska då samtidigt sätta i en kopparspiral för första gången! Är nervös för hur spiralen funkar!

  • MulleNuh

    Jag kommer vara sövd så smärtan under insättningen känner jag nog inte!


    Zozo skrev 2008-10-04 21:51:03 följande:
    För mig har det funkat superbra sedan första gangen jag satte in den (hade hemska problem med p-piller innan). Pa mig gjorde det inte speciellt ont och tog typ 10 sekunder. Pa andra gör det sa ont att man inte kan sätta in den. Ett tips är att ta en smärtstillande tablett (ngt kramplösande som man använder vid mens typ) innan och försöka slappna av sa gott man kan.För min del fick jag sedan tillbaka den rikliga och ganska smärtsamma mensen som jag haft innan p-pillrena, men inget värre. Just efter instättningen blödde jag i nagra dagar och hade lite som menskramper.En av gangerna när jag bytte blev tradarna lite langa sa att min make kände dem vid samlag och da bad jag bara gyn ta av dem lite.När vi ville försöka skaffa barn i november plockade jag ut spiralen och blev gravid i december Skulle det vara ngt annat sa fraga bara.
  • MulleNuh

    haha nu fick jag en bild av vad du gör nu i denna stund!


    happyday skrev 2008-10-06 11:38:46 följande:
    ja vem vet. för om jag känner efter nu så är det som om trådarna sitter däruppe med plasten. spiralen ser ju ut som ett t så där plasten sitter
  • MulleNuh

    ja jag vet.. Skoja bara lite!


    happyday skrev 2008-10-06 13:43:09 följande:
    om det var något annat du menar. så satt jag ej o kände efter när jag skrev. innan idag har jag känt om spiralen sitter rätt
  • MulleNuh

    haha ja jag har lite skev humor.
    Men bra att du inte blev sur eller nåt!


    happyday skrev 2008-10-06 15:32:41 följande:
    förstod det till sist. tänkte vad menar hon sen så fattade jag.hihi
  • MulleNuh

    Men är det itne vanligare att den bara ramlar ut??


    AngelinaJolie skrev 2008-11-20 15:46:26 följande:
    Hallå hjälp,Jag skulle ta bort min kopparspiral idag men hon hitta inte det.Har nu läst massa skräckhistorier om att det kan vandra vidare i kroppen. Skall få remiss till ett sjukhus med ultra ljud i värsta fall skall jag få bli nedsövd....Any experience???Nervös vill inte bli "förstörd" därnere vill ju ha ett barn till.
Svar på tråden kopparspiral