Inlägg från: W2B Blom |Visa alla inlägg
  • W2B Blom

    Öviksbrudar 2009

    Nu har vi bestämt vad vi ska bjuda på för vickning, det lutar mot en kycklingsallad som man får fylla i pitabröd. Enkelt och smidigt att tillaga för kocken.

    Till brudskålen och minglet kommer vi att bjuda på exotisk planka, med färska frukter. Passar mycket bra om det är en varm sommardag. Nu återstår det att helt bestämma exakt vad som ska bjudas till förrätt och varmrätt. *phu*

    Är det någon som ska ha en betalbar? Eller ska ni bjuda på all alkohol? Tar gärna emot massa tips om hur det fungerar och så, för vi vet inte om vi ska bjuda på all alkohol (självklart kommer vi att bjuda alkohol till maten) eller om gästerna ska få betala typ 10:- för en cider/öl och kanske 20:- för dom rubbet? Någon som har några erfarenheter och tips & råd att ge?

  • W2B Blom

    Oj, blev lite fel. Det ska stå kanske 20:- för starkare drycker som whiskey, drinkar etc. Eller om man ska bjuda på rubbet?

  • W2B Blom

    FruT 080808 skrev 2008-09-30 07:50:07 följande:


    Ett litet inlägg...Man kan även ha festen i hoppbacken i stan (jättefin utsikt och ändå väldigt privat)Kom inte i håg vad det kostar att hyra runt 3000-4000 tror jag.
    Ja, det lokalen är jättefin. Vu hyrde den i nyår då vi hade maskerad för 34pers. Det är en underbar utsikt där, då man ser hela stan.
  • W2B Blom

    W2B Blom skrev 2008-09-30 17:22:08 följande:


    FruT 080808 skrev 2008-09-30 07:50:07 följande:
    Ja, det lokalen är jättefin. Vu hyrde den i nyår då vi hade maskerad för 34pers. Det är en underbar utsikt där, då man ser hela stan.
    Man kan hyra lokalen lite billigare, om man arbetar på Hägglunds! Vår Toastmaster gör det, så det blir suveränt!
  • W2B Blom

    Hmm... fasiken vad tråkigt! Förstår att man inte gärna vill byta datum. Har ni prövat med alla tänkbara lokaler?
    Tänkte att Gnistan, Nävertjäl Bygdegård, Näske skytteklubb, Bodums Folkhus eller Billstagården ryms det rätt så mycket folk.

    Har iaf hittat en länk med olika tänkbara bygdegårdar, hoppas det kan vara till någon hjälp för er:
    www.upplevmittsverige.nu/sok_arrangemang.cfm&TuristOmrade=4

  • W2B Blom
    Jojjo82 skrev 2008-10-06 09:14:50 följande:
    Anna i Övik skrev 2008-10-05 19:48:13 följande:
    Jag kan tipsa om att använda vit fiberduk (som man har i jordgubbslandet) för dukning och dekoration. Vi ska dekorera taket med sådan duk och kanske svepa lite runt stolarna i lokalen. Vi ska också använda Ikeas vita lakan som dukar och lägga spets över, blir nog kanonfint
    Vilken bra idé! Har börjat kikat runt på olika tyger, men ack vad dyrt det känns då det endast skall vara till dekorationen!
  • W2B Blom
    Lolailola skrev 2008-10-06 10:30:13 följande:
    Jaha, då har vi fått byta datum, så nu ska vi gifta oss 8/8, så W2B Blom, vi kommer vara efter er i kyrkan
    Aha, vad kul! Då kanske vi ses efter vi har gift oss!
    Tror att det var någon annan här på BT som sa förut att dom skulle gifta sig efter oss, men dom måste tydligtvis ha ändrat på sig?
    Gick det bra att ha byta datum? Känns det ok med 8/8? Någon här på BT sa att siffran 8 är en evighetssymbol!

    Då fixade det sig med lokal då? (Då måste det ha varit ni som Gösta menade då han ringde oss för att försäkra att vi inte skulle ha Själevads gården den helgen.)
  • W2B Blom

    Åh, vad härligt att ni har ett datum nu! Och jag håller med att dom på Gålsjö bruk är jättetrevliga!


    Norrlandstös skrev 2008-10-07 16:42:49 följande:
    Nu är det bestämt! Känns sååå bra!!27 juni 2009 gifter vi oss i Sidensjö kyrka och sen har vi festen på Gålsjö bruk. Fick ett fantastiskt bemötande av Catarina där och det känns verkligen som att det kommer bli en riktigt bra bröllopshelg!
  • W2B Blom

    Scandic brukar fungera för det flesta plånböcker.
    Annars finns det vandrarhem (gamla musikhuset brevid Nolaskolan) eller på Statt.

    www.hitta.se/SearchPink.aspx&var=%f6rnsk%f6ldsvik

    Var det något sånt du hade tänkt dig?

  • W2B Blom

    Hmm.. vi har faktiskt kommit jättelångt med planeringen, med tanke på att idag är det exakt 10 månader kvar till dagen D. *längtar*
    Men det beror på att just nu har vi tid att planera en hel del för senare i höst & vinter kommer både jag & min m2b ha fullt upp med andra saker.

    För övrigt känns det skönt att ha det mesta klappat & klart, så kan man ta det lugnt och hinna med att dona med andra saker.
    Jag vet inte hur det är med er? Men för oss känns det sååå underbart att man har lång tid på sig att planera och inte behöva känna stressen


    Norrlandstös skrev 2008-10-08 11:56:28 följande:
    Ja det var dem verkligen! Och vi har så många som kommer tillresta ganska långt ifrån. Känns jättekul att kunna bo samlade! Tanken är att vi har presentöppning til frukost :) Så nu har jag skaffat kyrka och festlokal. Och tänker ta det lugnt ett tag framöver. Sambon ska fixa till en hemsida åt oss. Men annars tänker vi nog vänta med det mesta till efter nyår... Hur gör ni andra? Hur långt har ni kommit i planeringen?
Svar på tråden Öviksbrudar 2009