Inlägg från: MuffinsTönt |Visa alla inlägg
  • MuffinsTönt

    Nu har jag gjort det igen,Tråd nr 10!!!

    Det gör jag med Anne. Jag använder knappt pennor nuförtiden. Skriver allt på dator ju.

    NK och Åhlens säger du... Får gå dit o kolla. Tror inte jag vågar gå till en specialiserad affär, får antagligen en ekonomisk chock!

  • MuffinsTönt

    En matfråga..

    Jag har en massa passionsfrukt hemma.Vill ha dem i fyllning (bak tex) med dem men HUR?? det är en massa småfrö o sånt.

  • MuffinsTönt

    Rolig sajt, "värva 2 medlemmar, få en HEL biobiljett". Hmm... jag har då aldrig hört talas om hel och halvbiljetter.

    Spinner vidare på julklappar...
    Jag har tänkt göra egna lotion och ge som julklapp. Nu tänker jag på en liten tub handkräm och en läppcerat som man kan ha i väskan. Jag har aldrig gjort det innan men vill gärna prova, har bara aldrig haft tillfälle. MEN tror ni det uppskattas? Vad skulle ni tycka om ni plötsligt får ngt sånt,Vågar ni använda?

  • MuffinsTönt
    nennesjuttioåtta skrev 2008-11-05 15:31:48 följande:
    MuffinstöntVad skönt att inte få en avriven biljett... Låter som en bra idé, kanske kan göra som ett kit?
    Hehe, att få en redan använd biljett låter som dåligt skämt. -helt i min smak!

    Precis vad jag tänkte, ett litet vinterkit att ha i väskan. Får hitta en recept med hyfsat få ingredienser, inte kul att köpa 10 olika.

    Haloj Vickan!
  • MuffinsTönt

    Oms
    Va spännande! Får ta och stretcha redan nu. *ett och två och tre*

  • MuffinsTönt

    Nenne
    Hur går det med balsammetoden? Det har varit så tyst i den tråden. Och menskoppen, för du var också inne där och tog en runda..

  • MuffinsTönt

    Ok, mild schampo är också ett alternativ. Jag har ju köpt ett supermild schampo till grabben som han använder hemma. Han VÄGRAR ta med den till gymmet. Varför? Jo, för att det är ...

    Weledas Baby Schampo

    Så du har beställt koppen? Intressant! Jag behöver binda då och då, dels första natten eftersom det blir överfull och sen kan jag inte tajma tiden när det kommer + koppen i närheten. MEN jag VET att du kommer inte behöva använda koppen på länge.

  • MuffinsTönt

    Vickan
    Logona är också jättebra märke med milda ämnen för kropp och natur. Ett annat märke som du kan prova Nenne,du som har mer pengar än mig. Det finns faktiskt en eko-salong i göteborg som använder just Logona när man färgar och slingar håret. Kul att veta om ni har vägarna förbi.

  • MuffinsTönt

    Haha, nä synsk vet jag inte men går går på teorin om när man har köpt en sak så brukar man se det på rea typ 3 dagar senare. Eller när jag har köpt ett månadskort på simhallen + tantbadmössa bara för att 2 veckor senare skada knät och inte kan simma på ett tag.

    Koppen är super, kan gå halva dan utan att tänka. Ibland glömmer jag av den tom och få springa in på toan för att tömma. Det gäller bara få in finessen (ibland tar det 5min ibland 15min) och inte tänka det är "ofräsch", blod som blod.

    Torra toppar är vanligt, vad har du för olja hemma? solrosolja? Ta EN droppe olja, fördela övera handflatorna och sen "krama" in det i topparna. Endast i topparna, MAX 1cm annars finns det risk att håret får överskott och bli fet.

  • MuffinsTönt

    Attans, det glömde jag ju! Håret får leva livet sen när du har fått jobb. Jag har bara sett Logon på nätet, vilket är oftast billigare än butiker. Men där du bor har ju en Crearome återförsäljare, dem börjar ta in Logona produkter nu. Sen har crearome en massa udnerbara saker. Kokosolja mmmmuuuummmss!!!!

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen,Tråd nr 10!!!