Inlägg från: MuffinsTönt |Visa alla inlägg
  • MuffinsTönt

    Nu har jag gjort det igen,Tråd nr 10!!!

    Anne
    Aha, jag tänkte ta vanlig tempmätare. Va spännande med bil! *håller tummarna* Själv skulle jag bli cykelägare men den var för gammal o "ful". Så jag tvekade. Inte så smart att köpa saker man tvekar har jag lärt mig.

    Grinar fortfarande över mina försvunna bilder. Har en liten backup på dem bilder jag använder/ska använda. Jag sitter och försöker göra en fotobok. Annars så har jag ingen backup på övriga bilder. Idiot-mufffins!! Förösker rädda filerna med en såndär program. Hoppas Hoppas!

  • MuffinsTönt

    jag har swedbank, det funkar för mig hittills. Jag har ju inga ärenden egentligen. Enda gången jag gick dit var för att skaffa internetbank. Det gick ju hur bra som helst.

    förresten, om man har internetbank,kan man få alla sina räkningar elektronisk? Det är inte samma som autogiro va?! jag har inte så bra koll på det. Är ju så tråkigt!

    Hej Chamor och välkommen! *skakar hand*

  • MuffinsTönt

    hej hej
    Jag har gjort ngt supermodigt! Nämligen skickat iväg ett brev till en anställning i NORGE!!! Det är konsultjobb sombutikspersonal för COOP i Stavanger. Tjänar jäkligt mkt pengar o jag kan flytta utomlands. Tycker det är jättespännande samtidigt är jag skitskraj!!!

    Annars gjorde jag en pinsam grej... Jag hade sett en annons att stans bowlingshall (aom ligger brevid en stor swimmingpool) söker extra personal. Jag skrev ett brev o gick dit. Precis när jag stod i kassan för att få tala med hon i kassan fick jag kalla fötter. När det var min tur blev jag så nervös så jag sa: Kan man boka en bana samma dag? *what the ...*

  • MuffinsTönt

    På tal om middag, grabben ska ha EN TILL (födelsedags)middag nästa helg. Va sjutton, räcker det inte med en?!?! Visst är det kul men jobbigt både dan innan och efter. Av olika anledningar Usch, känner mig hemsk o associal nu. *grubblar*

  • MuffinsTönt

    Igår berättade jag för grabben om jobb utomlands. Han förstod att jag kan bli tvungen att söka jobb utanför sverige och det är bra för mig att härifrån. Efter han har sagt allt det där så tittade han på mig med en blick som säger: "men måste du verkligen verkligen åka?!?!" Asså, jag kände mig sååå elak o det högg till i bröstet på mig. Men han är opptimist, han tänker inte börja sörja förrän jag har fått gå på intervju.

  • MuffinsTönt

    Nenne
    Haha, menar du att jag gå tillbaka dit o fråga om de har fått min ansökan som jag MEJLAT in?!?!
    Ang Norge, Så resonerade vi också, det blir en sving för min livserfarenhet, vår relation (hoppas jag! men har sett motsatsen,tyvärr) och bra för ekomonim.

    Förresten, VÄLKOMMEN TILLBAKA! Hur var NY,Vad har du INTE shoppat?

    Telestubbengumman
    Har inte alla en såndär matbredare/hackmaskin?? Vi slapp slösa en bal hushållspapper genom att slänga ner 2 STORA lökar e en sån där maskin.

    Föresten, jag vill oxå göra den där chokladkakan. Alltid kul med fontänorgasm.

  • MuffinsTönt

    SYSTENKAMERA!!!! *dreglar* Hur mkt kostar den märke?

    Shit, en till anledning för att åka till USA. Billig Mac och systemkamera!! Tror ni grabben också tycker det är rimiliga skäl

    Så du har inte hittat nån jobb än?

  • MuffinsTönt

    Anne och Nenne
    Tack för era synpunkter. Även om vi bara har pratat lite om det så känner jag att vi är på samma nivå. Det kan bli jobbigt men inte helt omöjligt. Vi har varit tillsammans typ 3 år nu, en tid som är "kritisk" enligt vissa. En tid då allt går som på rutin och man börjar ta varandra för givet. Ibland kan jag faktiskt känna det. Därför kom det är jobbet som en fläkt eller va man kan kalla det.

    Vi vet var vi har varandra,litar på varandra 100% och ger varandra stor frihet. Jag skulle inte våga åka om vi har nyss blivit ihop.

    En annan sak jag har funderat över. För vem är det "jobbigast", den som är kvar eller den åker iväg?

  • MuffinsTönt

    Förresten så har jag inte fått nått svar. Jag kanske inte åker.

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen,Tråd nr 10!!!