Inlägg från: MuffinsTönt |Visa alla inlägg
  • MuffinsTönt

    Nu har jag gjort det igen,Tråd nr 10!!!

    Gratttis Vickan! Shit, va coolt och Skrämmande!!!

  • MuffinsTönt

    Nenne sötnos! Du påmminer om roboten WALLE som vi såg på bio nyss. Åhhh, vilken charmig liten mackapär. Man kan inte låta bli o bli kär i den.

  • MuffinsTönt

    Zozo
    GRATTIS!!!!! Lea, från StarWars?!?!

    Nenne
    Tja, det finns inte så mkt att förklara... bara att blanda den med vatten. Jag har köpt Urtekrams rasullera. Den är i små bitar och finns i 500g förpackning.
    Jag brukar ta några bitar i en mugg, fylla på med varm vatten och låta den "mjukna". varm vatten för att jag inte ska få en chock senare. En del tar så mkt vatten att det bara täcker bitarna. Det blir som lera (bokstavligt),det tycker jag blir för kompakt och svår att fördela. Jag brukar lägga till mer vatten tills den är mer "flytande".
    I ditt fall skulle jag nog ta 2-3 msk och hälla på med vatten ca 0,5 cm över leran. Sen får du känna efter om den är för kompakt eller inte.

    Var beredd på at det känns konstigt att fördela och massera.

    En del tycker det blir för torrt för håret. En del kan inte använda rasullera alls.

    Varning!!! Det blir liiite stänk o så. Se till att rengöra kakel o golvet efter dig. Min mamma hade några bisarra teorier om de bruna fläckarna på kaklet.

  • MuffinsTönt
    nennesjuttioåtta skrev 2008-09-28 09:39:25 följande:
    hahahaha, ja med tanke på hur tomt det var i den pengaburken så skramlade det till rätt rejält! Hmm, får experimentera med leran. Balsamet blev alldeles för fett samma dag redan, trots jättemycket sköljning och försök till massage samtidigt.
    Hehe, jag tycker balsam ÄR jobbigt. Rasullera är mkt lättare att skölja ur. Lycka till. Mitt hår e katastrof nu efter färgning o klippning.

    Zozo
    Ah, nästan rätt! Fin namn oavsett från StarWars eller inte. haha!
  • MuffinsTönt

    anne på grönkulla skrev 2008-09-28 14:26:35 följande:


    Vad var teorin om de bruna fläckarna, då? Kom igen muffins, berätta nu!
    haha, jo vi har ju ett par små syskon som brukar vara här sova över. Dem har en vana att duscha på kvällen. Den dan så skulle jag tvätta håret med Rasul-lera. Jag tog en rejäl dos för att få bort resterna från färg o styling i håret. Vad jag glömde var att ta bort lerfläckarna från väggarna och så. Nästa morgon klagade morsan på att syskonen hade kladdat nåt brunt och lerigt som liknar "ngt annat" . Konstigt nog så luktar det inte! sa hon. Då sa jag: Så går det när du låter dem duscha själv. Dem är ju små (2 och 6 år). I samma stund kom jag på att det var ju jag som var boven. Jag fick snällt erkänna.
  • MuffinsTönt
    nennesjuttioåtta skrev 2008-09-28 16:51:34 följande:
    Muffins Kan vara bra att tänka på eftersom vi nu ska sälja lägenheten och inte glömma bort att leta efter brunt klägg som liknar nåt som brukar lukta i taket före visningen...
    HAHA,det vore klockren!!!
  • MuffinsTönt

    Har tagit en runda på world of golf. Har slagit en massa bollar men endast få var rena slag. Och vilket träningsvärk man har nu. Usch, får träna ryggmusklerna mer. Vi har börjat med vita klasser, yoga/pilates liknande. Nyttiga grejer!

  • MuffinsTönt
    viktualia skrev 2008-09-28 20:57:20 följande:
    Muffins - jag var förresten i "din" stad igår kväll och snurrade. Tröttsamt att spårvagnarna inte går på samma sätt genom city som när jag bodde där 99...
    Haha, det var ju evigheter sen. Kommer knappt ihåg hur dem gick då. Gick 1,2 och 7 från Frölunda eller var det en annan siffra istället för 2an?!?
  • MuffinsTönt

    Japp, Det är nr 7 som fortfarande ågr från/till Bergsjön. De mhåller på med megaombygnad just nu. Nya hus och nya vägar ska byggas till och byggas om. Varit koas här sen våras.

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen,Tråd nr 10!!!