Inlägg från: MuffinsTönt |Visa alla inlägg
  • MuffinsTönt

    Nu har jag gjort det igen,Tråd nr 10!!!

    Nu har vi haft begravning idag. Det var jättefint, jag var nära till tårar men jag grät inte. Det känns fortfarande overkligt. Jag tänker mig hela tiden att han kommer förbi närsomhelst,som han brukar...

    Mormor tog det väldigt bra. Lite oroväckande tycker jag.

  • MuffinsTönt

    Hello tjejer!
    Det är verkligen jul på g. Jag var på adventsmiddag igår hos grabben. Ärligt talat så blir jag lika förvånad över hur bra dem har det. Jättebra relationer mellan äldre och yngre, skratt och skoj. Alla är fortfarande gifta. Jag är lite svartsjuk men samtidigt jätteglad över att han har så bra. Hela släkten träffas max 2ggr/år hos oss, om man har tur. Livet är konstigt! Det är faktiskt bra, nu är jag inte så himla anti-familj som jag var innan.

    Apropå jul, jag ska fira jul hos grabbens föräldrar och sova över på julafton. Pirrigt! Förra året var det hos hans faster så då åkte jag hem till mig och dem till sig. Denna gång är det på andra sidan bron (torslanda) vilket gör att det tar minst 1 timme med västtrafik.

  • MuffinsTönt

    bullrig? Nä, inte om vi båda tänker på samma sak. Min familj/släkt är mer diskret och fåordig, nästan gränsen till kall. Därför blev jag lite chockad på första middan hos honom.

  • MuffinsTönt

    här har vi inga monster men jäklans många flugor!!! Spelar ingen roll hur många man dödar. De återuppstår ändå!

    Funderar starkt på en såndär köttätande växt eller elektrisk flugsmällare. *moahahaha*

  • MuffinsTönt

    monsters inc är suuuperrolig!!! Efter den filmen behöver man inte va rädd för monster mer. Inte jag iaf..

  • MuffinsTönt

    Nenne
    Nu har du hängt liite för ofta i granntråden. Här finns ingen muggles eller menar du mig?

    Kinapuffar jag gillar! *imiterar Yoda*

  • MuffinsTönt

    Apropå säng... Du som har 120 Nenne, hur funkar det? Grabben insisterar på 180 medan jag tycker 160 räcker bra. Såå stora är vi inte liksom.

  • MuffinsTönt

    Så måste han också ha tänkt,kunna rulla runt i sängen.

    Ni har ju köpt hus,shit, va spännande! Finns det bilder att se?!? Grabben har nämnt ngt om att passa på nu när priserna rasar. Hmm... hur tänker han egentligen? Jag har inte fått nått jobb än. För att inte tala om fast...

  • MuffinsTönt

    Nenne
    Sån typ av tur har jag också dock gäller det inte så stora köp som hus o sånt... än.
    Jag har fått en annan/ny typ av beslutsångest. Vi pratade om resa vid nyår. Idag sa grabben att han vill åka till ett varmt ställe. Vi har tänkt ett sista minuten resa till en "turistort" med resa och hotell inkl. Annars till en stor stad, men då bokar vi hotellet för sig. Han föreslog egyptien och jag tyckte grekland. Vi är båda naturmänniskor som hellre vill gå runt i naturen eller sola än gå och shoppa. Tja.. jag vill INTE gå och shoppa med honom. Både i egyptien och grekland kan man sola, dyka o annat naturaktig. Förstår ni mig va jag menar? Va förslår ni för ngt strax efter nyår.

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen,Tråd nr 10!!!