Inlägg från: anne på grönkulla |Visa alla inlägg
  • anne på grönkulla

    Nu har jag gjort det igen,Tråd nr 10!!!

    Ack så handikappad jag fortfarande är utan egen dator... vickan kan jag ju konspirera med på annat håll, men jag saknar er!

  • anne på grönkulla

    Muffins, jag har en ladycomp där man mäter tempen varje morgon. Ahr dock inte analyserat cykeln mer än vad den gör (dvs talar om om jag är fertil eller inte den dan) så jag kan inte svara på dina frågor...

    Galen administrativ dag, både på jobb- o hemma fronten, i övrigt...

    Anne, kanske snart stolt bilägare...

  • anne på grönkulla

    Ja jag har obackade bilder från i somras i datorn som är inlämnad *gnager på knogarna* inte mycket, men surt nog...

    Skönt Zozo! Börjar ni hitta rätt i det nya livet?

  • anne på grönkulla

    Vad har ni för bank? Är ni nöjda? Jag är just nu superarg på Nordea som jag hittills använt för en hel del (vi har Skandiabanken också) - vilka alternativ finns och är de bättre?

  • anne på grönkulla

    Det jag stört mig på nu är taskig attityd mot och information till mig som kund. Att inte ge korrekta besked i kundtjänst t ex (pratade med 4 personer, blev hänvisad kors o tvärs, olika besked varje gång om hur mitt ärende skulle skötas, vem som kunde hjälpa mig, om det alls gick att göra...). Det visade sig att det första jag fick veta var korrekt, men jag fick 4 olika, motsägande andra besked på vägen till att förverkliga det - är inte det himla oproffsigt? Himla mycket "ja, lilla gumman du måste ju förstå att det kanske inte är så lätt" fick jag höra på vägen också... - om saker som sen visade sig inte ens stämma!

    Har ju engagemang i Skandiabanken (som vi är väldigt nöjda med, men de har rätt begränsade tjänster ändå - de kunde inte heller göra detta åt mig - men då sa de åtminstone det!) och ärvda fonder i Handelsbanken också... ska fundera på hur jag ska ha det.

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen,Tråd nr 10!!!