Inlägg från: anne på grönkulla |Visa alla inlägg
  • anne på grönkulla

    Nu har jag gjort det igen,Tråd nr 10!!!

    vi delade på 120 cm i början (o vi är för stora för det). Nu har vi 2 st 90 cm som står ihop hemma o här har vi 160 - jag föredrar det senare faktiskt.

  • anne på grönkulla

    Till nyår skulle jag inte våga satsa på norra sidan av Medelhavet faktiskt, eller Medelhavet alls, egentligen. Snöstorm är mer troligt. Men framåt feb-mars KANSKE det kan funka. Men då som storstads- eller kultur/shoppingresa, inte som solsemester... Tro mig, jag har bott vid Medelhavet på sydsidan på vintern...

    Egypten är inte heller kalasvarmt så års, men bättre. Ganska korta dagard ock. Men längre norr än så går det INTE att bada nu de närmast veckorna, jag lovar! O då är det ju inte på Medelhavssidan av Egypten man badar utan i Röda Havet, rätt stor skillnad!

  • anne på grönkulla

    Själv har jag då (efetrsom jag köpte alla köksmaskiner samtidigt...) samma serie i alla apparater - ytterligare ett moment att ha ångest över den dag vi ska flytta ihop igen o plocka ihop vår spridda bohag...

  • anne på grönkulla

    ja, lite tror jag nog du överanalyserar.

    Jo, men egypten o röda havet funkar till nyår - absolut. Men så är det ju inte Medelhavet - där man badar menar jag.

  • anne på grönkulla

    Jag tror som nenne - det låter bra.

    Så funderra jag på om jag lät som att jag dissade tanken på egypten till nyår? Det var inte alls meningen, egypten tror jag betydligt mer på än grekland - som inte alls är en bra ide om man vill ha en vinterresa. Egypten funkar för sol på vintern, absolut, men man får lite korta dagar. Längre norrut funkar inte (egyptiska medelhavskusten skulle nog inte funka lika bra, men turistorterna ligger ju vid röda havet).

  • anne på grönkulla


    Ja jag förstod plötsligt det - jag vet inte hur det gick till, jag måste ha varit galet otydlig...

    Näe, det jag dissade var tanken på solsemester vid Medelhavet nov-feb typ - särskilt på norra sidan, dvs av era alternativ i Grekland. Egypten tror jag mycket mer på som val då, mest för att turistorterna inte ligger vid Medelhave (för även på egyptens medelhavskust blir det rätt rått o kallt på vintern) utan vid Röda Havet. Det jag har hört av folk som varit där i januari är dock att det kan bli lite blåsigt och ganska korta dagar.
Svar på tråden Nu har jag gjort det igen,Tråd nr 10!!!