• 2she

    Andra partnerskapsplanerare?!

    Hej hej! Har precis blivit medlem här.. Jag och min flickvän har bestämt datum i augusti nästa år och undrar om det finns några fler partnerskapsplanerare att bolla lite idéer med här?! =)

  • Svar på tråden Andra partnerskapsplanerare?!
  • 2she

    Hej! Ja precis, hade nästan gett upp hoppet... =)

    Vad roligt! Jo, planerna går nog bra, tror vi ligger i fas. Har bokat lokal, och bestämt antalet gäster och lite färger och tema. Och otålig som jag är har jag redan hittat klänningen jag ska ha..=) Hur går det för er?

  • 2she

    Vad roligt! Hur går det med planerna då? Vad för typ av bröllop? Nyfiken... =)

  • 2she

    Hej och tack!

    Vi ska gifta oss i Göteborg. Förhoppningsvis blir det utomhusceremoni (om vädret tillåter) sen middag och fest, storleksordning ca 50 gäster. Har ni andra bestämt någon stil eller färgtema mm?

  • 2she

    Ja, det är fint med vårbröllop. Håller precis med, det är jättekul att gå och fundera på detaljer samt kolla runt överallt; på nätet, tidningar mm för att få tips och inspiration. Fast man känner att tiden går riktigt fort.. för inte så länge sen var det hela 13 månader tills vi skulle gifta oss och det kändes som en evighet till den stora dagen, men nu är det bara drygt 8 mån kvar. Förstår hur ni tänker, kyrkor är ju ofta väldigt pampiga och fina byggnader.. Själva kommer vi ha festen och ceremonin i en stor, fin "restaurangvilla" i parkmiljö som har en romantisk inredningsstil. Känns väldigt rätt för oss och vår stil. =)

  • 2she

    Hej hej,

    Vi har lite svårt att få tag på någon partnerskapsförrättare.. Möjligen någon som kan rekommendera någon i Gbg-trakten?? Vi vill helst inte bara ta någon från listan vi har fått.. Vore skönt att kunna gå på rekommendationer.

Svar på tråden Andra partnerskapsplanerare?!