Inlägg från: lillP |Visa alla inlägg
  • lillP

    December brudar

    puh.. vilken tur

    Alla goda ting är tre skrev 2008-09-19 18:56:56 följande:


    hehe ingen fara! Har skyllt allt jag missat på jobbet med att det var fredag oxå så den ursäkten tycker jag är giltig ;)
    [/citat]

    Alla goda ting är tre skrev 2008-09-19 18:58:13 följande:
    [citat]
    lillp: vad vr det för fotograf ni hade anlitat? såg i en annan tråd men kommer inte ihåg vilken..
    vi har anlitat Fotografica i Norrköping. Har ni valt fotograf än?
  • lillP

    Det är ju tyvärr det... Verkar dessvärre vara så att ju bättre bilder desto sämre priser

  • lillP

    Fotona och ringen är ju det man har kvar efteråt, ja, förutom mannen då

    Brydde mig inte så mkt om fotograf från början, men blir mer och mer säker på att jag vill ha det - och en bra sådan. Tyvärr har vi inte råd med den fotograf jag helst vill ha... Vill gärna ha en heldag, eller näst intill, och då skulle vi behöva betala många tiotusentals kronor.

    Vad blir det för ringar? Har du bild i bg?

  • lillP

    Min blivande var inte heller så intresserad, han ansåg sig inte kunna se skillnad på en bra och dålig fotograf. MEN när jag visade bilder tagna av riktigt duktiga fotografer (och i min smak ) så insåg han att han faktiskt såg skillnad Sen tyckte han också till!

    Fin ringkombination! Har du någon av ringarna redan nu, eller behöver du köpa in alla tre?

    Alla goda ting är tre skrev 2008-09-19 20:50:49 följande:


    jag är nog mer på än sambon vad gäller att hitta en bra fotograf... men det ska nog gå att få till något förhoppningsvis... Ringen på bilden precis under klänningen är den jag ska ha (tror jag, inte beställt än) Bilden under den är samma ringar fast tagna från schalins hemsida.
  • lillP

    Behöver ni ordna med vittnen eller gör de det?


    NyårPåIsland skrev 2008-09-19 20:45:47 följande:
    Vi har inte valt VIP-paketet på Arlanda utan bara en präst i kapellet. Det blir inga gäster, ingen vet ens om att vi gifter oss, vi smiter bara i väg.
  • lillP

    Då är det ju inte alla som behöver införskaffas iaf Om du/ni tycker att det svider i plånboken kanske du kan köpa till den tredje ringen till 1årsdagen Har du testat de olika ringarna stora/små stenar tillsammans med din nuvarande ring? Min blivande kommer också att ha två, det tycker jag är bra, så det inte bara är jag som kostar

    Minns inte riktigt nu, satt och sökte runt massor på nätet. De fotografer som inte hade bilder på sin hemsida ratade jag direkt. Men jag minns att jag bla kollade på några av fotograferna ur the Champagne-group, Kicki fotograf (som vi sa nej till för att vi inte hade råd), nån fotograf som hade ett japanskt namn/tecken som företagsnamn... hmm.. Tappade tyvärr alla favoriter på datorn för ett tag sen, annars hade jag kunnat skicka länkar till dig.

  • lillP

    Förstår att du inte vill vänta så länge, räcker väl med att behöva vänta till bröllpsdagen Då är det bara att spara lite till Det är precis vad vi får göra, saknades några tusenlappar till min blivandes ring (ja, till hans eftersom han bestämde sig sist ). Klart att det ska synas att även de är gifta!

    Kom på att jag sammanställde ett dokument med inspirationslänkar till en vän som gifte sig i somras. Hade kvar dokumentet och där fanns länkar till några fotografer
    tabi.se/weddings/info.htm
    vildangel.se/
    www.champagnegroup.se/index2.php

    Håller med om att den bilden du nämnde är jättefin

  • lillP


    Alla goda ting är tre skrev 2008-09-19 21:16:56 följande:
    hehe "saknades några tusenlappar till min blivandes ring" var ju klockren! ;) först och främst måste man ju se till att blivande bruden är nöjd! *ler*
  • lillP

    Finns så mycket fina bilder!

    De som kommer fota oss var jag inte speciellt imponerad av från början, speciellt inte av deras portfolio på nätet. Blev rekommenderad dem och fick se en annan bild de tagit, den gillade vi, så vi bokade ett möte iaf... De var jättetrevliga och jättebra att ha att göra med (hittills iaf ) Kändes verkligen som de förstod vilken typ av bilder vi vill ha.

Svar på tråden December brudar