Inlägg från: lillP |Visa alla inlägg
  • lillP

    December brudar

    *hjälper till att muttra fula ord*

  • lillP

    Vad kul att du blev nöjd!
    S S skrev 2008-10-22 23:22:02 följande:


    Gav bort ett album med bilder på mig och vår hund från fotgrafica till min sambo för några år sedan. Dem är så duktiga.
    Hej alla andra! Här händer det mkt ser jag Har haft fullt upp med pluggandet på sistone, så det har inte funnits mkt tid till BT Kanske nyttigt?

    Idag följde jag iaf med min h2b när han provade sina bröllopskläder. Wow, vad snyggt! För övrigt är det paus i bröllopsplaneringen för tillfället, eller åtminstone tills jag har haft mina tentor nästa vecka. O.s.a går ut nästa helg också, ska blir intressant att se vilka som tackat ja och om det är några som inte svarat alls(vårt toastpar tar emot all o.s.a).
  • lillP

    Vilket kul upplägg dina vänner har gjort! Förstår att du är nervös för när det ska bli av, men det är ju kul att de ansträngt sig så mkt och bygger upp spänningen!

    2e advent skrev 2008-10-28 16:25:23 följande:


    S S skrev 2008-10-25 20:14:23 följande:
    Vet precis hur det känns!! Här fortsätter de anonyma breven trilla in och idag fick jag en leverans av postlastbilen. Brevbäraren ringde på och sa att han hade paket till mig. Jaha sa jag. Grattis på födelsedagen sa han och jag stog där som ett riktigt fån och sa nog inte ens tack för jag fyller ju i augusti Det var i alla fall ett brev med instruktioner, ett paket med färger och en stor tavelduk, så ikväll ska jag vara kreativ och måla Det intressanta är att den ska vara färdig senast kl 23 på lördag men tidigare har de bara tjatat om den 8/11 hmmm....Annars så går det framåt med planeringen tycker jag. Angående matfrågan så ska vi ha tvårätters med tårta som efterrätt och sedan en typ kak- och godisbuffe till lite senare sen.
  • lillP

    Det var faktiskt 2e advent jag citerade

    Jag undrar just om jag kommer få nån möhippa, känns tveksamt... Hoppas du får en iaf

    S S skrev 2008-10-29 11:19:24 följande:


    Det var andra advent som skrev om sin möhippa. Jag har inte märkt några konstigheter än... och Simon vägrar avslöja något.
  • lillP

    Vad ni fixar och grejar!

    Igår bokade jag tid för danslektioner Hur ska det här gå? Varken jag eller h2b brukar dansa, blir en intressant erfarenhet På söndag är första lektionen, ujuj.

    På onsdag ska vi äntligen få gå och prova våra vigselringar. Behöver jag tillägga att jag längtar?

  • lillP

    Möhippa... är tveksam till att jag får någon. Menmen, vi får väl se Den dagen, den sorgen

    Idag har vi iaf varit på första danslektion! 1,2,3..1,2,3 Var riktigt roligt. Finns helt klart en möjlighet att vi kommer klara av det när det är dags

  • lillP

    Haha, inga blå tår än. Men idag dansade vi i strumporna... vi får väl se hur det går nästa gång när vi har på oss skorna

  • lillP

    Ja, visst är det seriöst?!

    Vi har också pratat om att skippa dansen helt, men så sa vi att va fan... Och ska det va, så ska det va ordentligt Det roligaste kommer att vara att se allas miner när vi har svängt runt i en urtjusig vals. Alla vet att vi aldrig dansar

    2e advent skrev 2008-11-02 20:16:44 följande:


    Så seriöst att ta danslektioner Vi skulle verkligen behöva det men jag skulle aldrig få med mig m2b dit, han är mest inne på att han vill hoppa över dans helt och hållet så vi kanske bara dansar en mysig tryckare så att han känner sig bekväm.
  • lillP

    Du måste berätta hur det var

    2e advent skrev 2008-11-08 08:11:01 följande:


    Jaha idag är det dags precis som de har sagt i alla kort. Väcktes av att telefonen ringde kl 7 och en främmande man gav mig instruktioner om vad jag skulle göra, så nu har jag packat min väska och ska sätta mig på bussen om 40 minuter ska bara äta frukost först. Hoppas att det blir en kul dag
  • lillP

    Hej allihopa! *vinkvink*

    Har inte skrivit på läääänge nu, haft fullt upp i plugget. Insåg här om dagen att det inte alls är långt kvar nu och jag fick lite panik. Måste ju helt plötsligt ta tag i de där "småsakerna" som hela tiden skjutits upp eftersom det varit så långt kvar Men nu tror jag läget är under kontroll igen, eller...?

    Hur går det för er andra? Har varken hunnit eller orkat läsa bakåt...

  • lillP

    Stackare! Hoppas du hinner hitta usb-minnet innan du har gjort om allt!


    ingenjörsbruden skrev 2008-12-01 11:19:01 följande:
    Grrrr... jag har lyckats slarva bort usb-minnet där ALL bröllopsplanering ligger sparad!!! Suck!Back-upen på datorn där hemma är gammal.....så vigselprogrammet får jag göra om....men det är inte hela världen...men ändå!!!Suck...får leta vidare där hemma ikväll!!
  • lillP

    Ojoj!

    Nu är det bara en dag kvar, häftigt!! Börjat bli nervös? Förstått att det faktiskt är dags imorgon??

    Alla goda ting är tre skrev 2008-12-01 19:24:16 följande:


    Skrev ihop löftet idag (lite sent ute och inte fullt nöjd men vad ska man göra) Syr fortfarande på boleron... hehe.. helt galet stressat ju :) Funderar på frisyr samt vilka skor man ska ha, men allt det e ju egentligen småsaker som inte borde spela så stor roll :)
  • lillP

    Alla goda ting...:

    Vad roligt att höra att det gick bra! Hur känns det så här dagarna efteråt?

  • lillP

    Alla goda ting..: Vad härligt! Hur var det att se filmen så tätt inpå? Alla som har filmat verkar vara så nöjda med det, nästan så jag funderar på om vi också skulle ha det.

    ss: Vad kul att du blev bortrövad! Funderar fortfarande på om jag kommer att blir det... Tror nog inte det, vännerna är få och utspridda. Men de kommer iaf på bröllopet

    Har knappa tre veckor kvar nu. Känner mig lite stressad när jag tänker på att det är så kort tid kvar, men har samtidigt svårt att förstå att det faktiskt är så kort tid kvar!

    Idag har jag varit och fixat naglarna, både förlänging och lackning. Fransk manikyr med glitter på det vita, är sååå fin men kan knappt ta i ngnting Har ju lite tid att vänja med på iaf

    Det enda vi har kvar nu är att skicka hindersprövning/vigselintyget samt exakt hur ceremonin ska vara, till VF och att maila DJn om vilken vals och exempel på låtar som vi vill ska spelas. (måtte jag inte glömt nåt).

    Just det! Klänningen är ju inte klar än, men den är ju på G och så ska jag göra en provmake på fredag. Nu ska det nog vara allt

    Vad har ni andra kvar?

  • lillP

    alla goda ting..: Får helt enkelt kolla runt i släkten om det finns en videokamera Hur var det att se sig själva "in action" (syftar såklart på vigseln - vad annars?)

    ingenjörsbruden: Tycker också att du ska försöka få tag på ett nummer, eller så får du väl "spamma" henne tills hon svarar! Klart ni ska ha solist om det finns möjlighet Det är ju ert bröllop, ni ska ha det som ni vill...

  • lillP

    alla goda ting..: Hahaha. så det syns att du har problem med det? ;-? Men frågar du någon så syns det säkert inte

    ingenjörsbruden: hur gick provningen?

Svar på tråden December brudar