Inlägg från: Alla goda ting är tre |Visa alla inlägg
  • Alla goda ting är tre

    December brudar

    den där för 2600 har jag sett förut och funderar nog på den om jag inte hittar något bättre


    lillP skrev 2008-09-13 17:57:39 följande:
    Vet faktiskt inte hur vanligt det är, men hör med personalchefen hur det ligger till.Stämmer att det är en massa praktik av 80veckor plugg så är 26veckor praktik (alltid en tredjedel). Man kan jobbar var som helst som inköpare Tex som upphandlare inom offentliga sektorn, inköpare till butiker, inköpare åt Saab eller vad som Ett tips om ni är ute efter nåt att värma er med utomhus: www.migezan.se/fest/jackor.phpAlla goda ting är tre skrev 2008-09-13 17:53:07 följande:
  • Alla goda ting är tre

    dcl: har köpt min bröllopsklänning från Kina.. Känns rätt nervöst men hoppas på bra resultat :) Betalade via paypal.

    Kommer att gifta oss på Foresta på Lidingö. Länk tidigare i denna tråd.

    lillp: ja den var faktiskt väldigt fint.. Trublet med att fotas utomhus är ju att man vill att det ska vara en snygg cape och som inte behöver dölja allt av bröllopsklänningen!

    Ang. OSAn, jo det blir ju kanske så att man inte hör från alla om man låter någon annan sköta det där med att samla in svar från gäster, men så klart mycket skönare att lägga bort lite ansvar. Sen verkar det som att många inte tänker på att svara för att det är ju så självklart att de ska komma :)

  • Alla goda ting är tre

    eftersom ni ska ha lyxbröllop ska du såklart ha tiara också :)

  • Alla goda ting är tre

    lillp: visste de om att ni skulle gifta er innan de fick inbjudningskorten? Annars borde de väl ringa och säga grattis och tacka för inbjudan iaf.

  • Alla goda ting är tre

    oK! Hoppas du får en trevlig lördagskväll... min sambo kommer också hem från jobbet snart!


    DCL skrev 2008-09-13 18:16:08 följande:
    Hm... svårt det där. Kanske är finast med antingen tiara/diadem ELLER hårnålar, kanske blir mkt med både och? Har ingen som helst erfarenhet av varken diadem eller tiara, fast jag har läst om folk som fått använda måååånga hårnålar för att tiaran inte skulle ramla av. Men det är så snyggt!alla goda ting är tre: jag kommer nog också beställa en kinaklänning, men visst är man lite skraj innan man ser resultatet. Har läst en massa på kina-trådarn och det verkar som att folk i majoritet är nöjda, hoppas du blir det med din också! Vad har du tänkt för modell?Ska gå och titta på film med sambon nu. Men jag kommer DEFINITIVT kika in här mer!! Så kul att prata med alla trevliga människor!!
  • Alla goda ting är tre

    lillp: Hmm.. ja vissa tänker lite annorlunda... Min mormor sa till min mamma "ska jag skriva ett brev där jag tackar ja" Fast hon ringde idag och sa grattis och att hon gärna kom. Tyvärr är hennes minne inte det bästa så hon glömde sambons namn... men men...

  • Alla goda ting är tre

    Vilken sida? Nu ska jag gå och göra middag!

  • Alla goda ting är tre

    lillp: kollade i tidningen och tyckte nog att den var finare i guld såsom den du hade bild på.

    wingtear: så ni gifter er på julafton?! Vad roligt! Jag tror nog att de flesta tänker bort det "traditionella" julfirandet för att gå på bröllop :) Och det är ju ett tag kvar så ännu finns det tid att planera! Tycker att dt lät jättefint om du kan ha din mammas klänning, skulle jag gärna också haft om funnits kvar

  • Alla goda ting är tre

    hehe det är ju en definitionsfråga. Du tänker på om det blir för mycke fmed tiaran och hårnålar? För det finns väl matchande hårnålar till den väl?

Svar på tråden December brudar