Inlägg från: Alla goda ting är tre |Visa alla inlägg
  • Alla goda ting är tre

    December brudar

    wingtear: ringproblemet blev löst idag, nya omhamringen hos en annan smed blev mycket bättre så nu passar mina ringar äntligen ihop igen. Däremot fick jag ett jobbigt samtal om att lokalen där vi ska ha vår vigsel var dubbelbokad men tack och lov lyckades de flytta det andra sällskapet då jag berättat om allt annat som gått fel. (känns som att man planerar i motvind)

    HUr går det på din ringfront? Hört nåt mer? Har du fått se ringen under någon del av processen eller har de inte börjat med den ännu?

  • Alla goda ting är tre

    wingtear: oj så du har fått vänta 6 veckor på förminskning? Och gått utan ring dessutom? Jag tyckte det var jättejobbigt att vara utan min under tiden den var inlämnad.

  • Alla goda ting är tre

    idag har vi varit och träffat nya vf och nya restaurangchefen så det känns bra igen. Nu e det nog bara tårtan kvar samt lite kommunikation med fotografen, utforma ceremonin, skriva löften och sy klart boleron kvar. Hur mycket har ni andra lämnat till slutet?

  • Alla goda ting är tre

    hehe! Hon tyckte att framförhållningen var lite för optimistisk eller? :)

  • Alla goda ting är tre

    wingtear: attans :( De har inte öppet nån helg? Nu i jultider brukar ju öppettiderna ändras lite!

  • Alla goda ting är tre

    mmm nu börjar det närma sig :)
    2e advent skrev 2008-11-30 15:48:17 följande:


    200803/12 Alla goda ting är tre06/12 JPerlstam06/12 SidenRos06/12 2e advent20/12 s s21/12 Ingenjörsbruden24/12 Wingtear27/12 BlendaSigne27/12 lillP2009Hittade listan själv och känner mig nu väldigt duktig ser att vi ju faktiskt är flera stycken på lördag och en redan på ondag.
  • Alla goda ting är tre

    Skrev ihop löftet idag (lite sent ute och inte fullt nöjd men vad ska man göra) Syr fortfarande på boleron... hehe.. helt galet stressat ju :) Funderar på frisyr samt vilka skor man ska ha, men allt det e ju egentligen småsaker som inte borde spela så stor roll :)


    lillP skrev 2008-12-01 08:36:18 följande:
    Hej allihopa! *vinkvink*Har inte skrivit på läääänge nu, haft fullt upp i plugget. Insåg här om dagen att det inte alls är långt kvar nu och jag fick lite panik. Måste ju helt plötsligt ta tag i de där "småsakerna" som hela tiden skjutits upp eftersom det varit så långt kvar Men nu tror jag läget är under kontroll igen, eller...? Hur går det för er andra? Har varken hunnit eller orkat läsa bakåt...
  • Alla goda ting är tre

    hehe tackar :) Återkommer med berättelse och lite bilder sedan om ni e nyfikna och om dagen går bra... hehe :)


    Wingtear skrev 2008-12-01 20:16:45 följande:
    Alla goda ting är tre:LYCKA TILL!!!!
  • Alla goda ting är tre

    Åh :(

    Nu när det börjar närma sig känner jag mindre behov av allt, försöker bara koppla av och tänka att det kommer bli bra, vet inte om det kan vara nån tröst alls... Huvudsaken e ju att mannen svarar ja lixom ;)

    Förstår att du är frustrerad att upptäcka allt så pass inpå. Konstigt att de är beredda att ta betalt för nåt de inte ens är säkra på blr bra, finns det möjlighet att vända sig till annan salong?

    I morse vaknade jag kl 5, då är man tydligen väldigt poetisk och nu har jag skrivit om löftet, har blivit världens finaste dikt :) Så nu går jag bara och väntar på morgondagen (Kan tillägga att jag inte än bestämt hur jag ska ha håret, om jag ska ha slöja eller inte samt vad jag ska ha för skor... heheh ;))


    Wingtear skrev 2008-12-02 16:58:07 följande:
    Alla goda ting är tre skrev 2008-12-01 21:46:10 följande:
    Vaddå OM? Jag har en dålig dag! Min ring är FORTFARANDE hos guldsmeden, till och med juveleraren jag lämnade in den hos börjar bli irriterad...Var till frisören och diskuterade hår... jag har för kort, men framför allt för tjockt hår för att lägga i extensions OM de skulle göra det (och då utan garantier för att det skulle bli snyggt) skulle det kosta från ca 8000 och uppåt så det gick bort om vi säger så.Är lite deppig, min korsett och mitt hår var de enda två saker jag verkligen, verkligen kände behov av till bröllopet... Fattas bara att m2b ändrar sig mitt i allt...*Nej, det tror jag inte att han gör, men jag tycker synd om mig själv just nu*
  • Alla goda ting är tre

    Hej allesammans!

    Så var man gift!

    Nu återstår att vänta på att bilderna skall redigeras, den enda bilden jag har är den jag själv fotade på bröllopstårtan ;)

    Allt gick bra under dagen, ett stort tips för all blivande brudar är att inte lasta av sig alla saker i lokalen där vigseln skall vara innan fotografering och tro att man ska ha möjlighet att gå tillbaks innan gästerna anländer för att hämta/lämna saker. Våra gäster anlände 30 min innan vigseln vilket betydde att vi stod med ringarna på oss från fotograferingen vilka skulle av och placeras på bordet längst fram samt att löftet var skrivet på en lapp i väskan och väskan låg i lokalen. Tack vare en snäll mamma och en snäll vf löste dock detta oxå sig.

    Annars var det en underbar dag, trots att jag hann med att både nästan få en skratt- och gråtattack under vigseln. Blev grymt nervös så jag skakade men man får tydligen bli gift ändå :)

    Bilder kommer senare :)

  • Alla goda ting är tre

    jag har gått runt och känt mig harmonisk. Mannen har mest gått och funderat på vad som egentligen ändrar sig när man blivit gift. Vi var hemma hos mina föräldrar igår och kollade på videoinspelning av bröllopet. Var riktigt kul :)


    lillP skrev 2008-12-06 16:07:34 följande:
    Alla goda ting...:Vad roligt att höra att det gick bra! Hur känns det så här dagarna efteråt?
  • Alla goda ting är tre

    lillp: bättre att låna en videokamera på stativ än att betala en professionell tror jag, känns kul att ha en video men skulle inte vart värt det om det kostade massa pengar. Räcker att man lagt mycket pengar på fotograf känns det som..

    ingenjörsbruden: Har ni inget telefonnr? Vissa personer är inte så bra på det där med att svara på mail. Klart att det låter bättre med solist men förstår att det är jobbigt att gå och väntna och inte veta. Hoppas allt ordnar upp aig :)

  • Alla goda ting är tre

    lillp: hehe :) Var grymt nervös under vigseln och det syns, men när man får lite distans till det kan jag säkert kolla på det och tänka att det är fint, nu sitter jag mest och skrattar åt att jag hade svårt att bara stå rakt.

Svar på tråden December brudar