• Nalle Puh 40

    Köpt träningskort :-)

    Igår var jag och köpte ett träningskort på vattenaerobics, spinning, bad och gym så nu gäller det...

    Någon mer som har "börjat på allvar" nu i höst?

  • Svar på tråden Köpt träningskort :-)
  • lillP

    skulle ha börjat igår, men SÅ KLART var tunnelbanan sen så jag hann inte till passet började Kunde kanske ha motionerat på annat sätt...

  • ShangChina

    jag har en anlitat personlig tränare...nu ska här tränas..

  • lillamaa

    jag köpte ett gymkort för snart en månad sedan! han komma igång riktigt bra men nu är jag sjuk!!! feber och en rejäl förkylning :(

  • ShangChina

    Jag bor i Kina just nu och på det gym jag tränar på så kostar det 200 kronor per timme och jag ska träna med honom 2 gånger per vecka. Sen så är det ju oxå gymkortet som kostar, men det var superbilligt när jag löste det denna gången..Betalar bara 120 kr / månad..

    Jag vet att det är dyrt med personlig tränare hemma i Sverige, plus att man oxå då ska betala för ett medlemsskap..så det är ju lite trist...Jag var medlem på SATS förut..betalade då 450 per månad för att få träna, plus att jag under en period hade personlig tränare som kostade 500 kronor per timme...så ja, det är dyrt, men jag tyckte att det var värt det!!
    Man slipper tänka själv, vad man ska göra, det är bara att dyka upp... Sen så får man ju oxå lite nytt vad gäller övningar att göra..det är lätt att köra fast och göra samma övningar hela tiden, vilket kan bli tråkigt i längden..

    Oj, det blev ett låååångt svar på din fråga lillamaa..

    Men med eller utan PT...KÄMPA PÅ!!!!


    lillamaa skrev 2008-09-02 11:23:18 följande:
    ShangChina: å vad kul! var det dyrt?
  • Stjärnblomma

    Ja nu jäklar ska jag komma igång igen! Har tokslöat hela sommaren. Men nu har jag varit på två jympapass och även om jag blir dötrött av ett baspass så känns det rätt bra. Brukar dock ta ett par månader att komma in i vanan, så man får kämpa på! Gick och köpte en ny träningstopp idag, lite shopping peppar alltid.

  • Nalle Puh 40

    Har precis varit och morgonsimmat (är mellan 6.45-8.00) och det är så skönt när man ändå är helt galet morgonpigg

  • anne på grönkulla

    Jag klara inte att gå på gruppass men försöker komma iväg på gym och simning. Ett tipps för att det inte ska bli för tråkigt på konditionsmaskiner är ju att ha med egen musik - åtminstone jag uppskattar inte tv-utbudet på mitt gym.

  • Nalle Puh 40

    Hur går det för er andra? Nu ska vi kämpa på...

    Måste bli starkare så jag orkar mitt jobb som är väldigt fysiskt krävande när jag är svag i ryggen och ofta får ont på jobbet...

Svar på tråden Köpt träningskort :-)