• Troll1

    Göteborgsbrudar Del:3

    Hej på er och tack för att du kom till kyrkan Mizty! Jag kände mig såå lugn när jag vi gick in. Kanske gick jag däremot för snabbt? Slöjan höll ett tag, sen hamnade den lite på sniskan igen. (Det blev så när ngn kom åt den.) Jag tog bort den sedan när vi dansade/festade.
    Återkommer, min lilla snurpa gör ngt...

  • Troll1

    Haha, det märkte jag inte. Det går inte att hålla in galna hästar. Kändes som att jag gick sakta haha...
    Vi var på väg att pussas båda två och vi kom på oss ungefär samtidigt. Det blev lite lustigt där.
    Det kändes bara ett stort lugn när vi gick in. Lite svårt att titta på folket, men det var härligt! Du ska inte oroa dig!!

  • Troll1

    Hej på er brudar!
    Sitter bara som hastigast framför datorn. Vi kom hem från vår härliga miniresa (ti-fre) till Barcelona idag. Det var helt fantastiskt! Sicket ställe - åk dit säger jag bara! Direktflyg från Landvetter o allt.
    Har badat i ett härligt Medelhav, promenerat säkert ngn mil..., ätit gott & druckit VÄLDIGT gott, tittat på massor av sevärdheter, myst med MANNEN, fotat och haft det härligt på alla sätt o vis där. Solen sken och det var mellan 21-25 grader ungefär. Lagom....!!
    Ska lägga in bilder från bröllopet i morgon. Mizty, vill du ha hjälp med ngt så hojta till. (Bordsbingon med priser var poppis. )

    Kram på er!

  • Troll1

    Mizty: Vi hade småflaskor med mousserande vin med mörk choklad till (den heter Amore...ngnting och finns på Rusta)Jag tog cellofan runt och ett fint band runt. Vi hade två sådana presenter. Sedan hittade vi Dallas-kortlekar och roliga minttablettaskar på Lagerhaus. Vi hade också cellofanstrutar med godis och lite annat smått & gott. Det var två som fick bingo samtidigt först och lite senare blev det några till. Det var uppskattat! Jag och N delade ut priserna och det kändes kul att vi stod för lite "underhållning" också.
    Du får inboxa mig din mailadress för den hittar jag inte. N har allt på sin dator, men det är ett program för Mac som heter Iwork tror jag. Vi hade en testversion ett tag och jag vet inte om det funkar nu. Får kolla upp det.

    Ajjse: Vi hade Sofie & Ingemar och det var jätteroligt! Vi får se hur bilderna blev. Ni hade anlitat dem också, eller hur var det?

  • Troll1

    Förresten, kondomerna med "fruktsmak" etc försvann på en millisekund från toakorgarna vi hade. Ja, dä ser man...

  • Troll1

    Ajjse: Jag kände mig också avslappnad med dem. Kunde också säga om det var ngt jag tänkte, de hakade på direkt. Dessutom var de så glada och engagerade hela tiden. Tog det lång tid tills ni fick se bilder? Hur gjorde de, fick ni se provkarta eller hur funkar det när man ska välja? Har du deras biler i galleriet? Får nog in å kika!

    Mizty: Gud så roligt med danslektion! Det finns en bild här när jag pratar med dig. Eller pratar... jag gapskrattar... !

  • Troll1

    Mizty: Din filur! Tog du kort?? Dem vill JAG se! Har suttit vid N:s dator och komprimerat ett gäng. Ska se hur lång tid det tar att lägga in dem i galleriet.

    Jag träffas gärna på torsdag. Vilken tid? På dietstället som vanligt, eller?

    Ajjse: Får man inte välja bilderna själv? Blir nästan nervös, jag er ut som ett åkerspöke när jag kniper ihop munnen.

  • Troll1

    NU så har jag lagt in lite av våra egna kort. Rätt rejält komprimerade.

  • Troll1

    Ajjse: Det låter bra! Man kan ju alltid göra några svartvita själv annars om man får bilderna på cd-skiva. Så gjorde jag med nå´n i mitt galleri.
    Mizty: "Inte bra"? Vafalls? Har du sett de jag lagt in nu? Bilden där du är med får du med mail.
    Jag ska höra med samb... jag menar mannen när jag kan "smita". Han håller på som bäst och förbereder nästa projekt (ljudläggning av film). Det är mkt som ska göras. Hoppas att jag kan haka på dig innan i alla fall.

Svar på tråden Göteborgsbrudar Del:3