• Svar på tråden Göteborgsbrudar Del:3
  • frökenkräfta

    Ajjse och Troll1 - vad underbart fina ni är! Det är sååå fina bilder och ni är sååå fina! Nästan så att jag känner att det kanske hade varit mysigt med en endagsvariant ....men ....det är nog mest det här med klänningen som jag kan sakna lite.
    Ni var JÄTTEFINA!

    Här hos mig sitter jag i pyjamas. Har legat hemma i hög feber och varit helt borta denna veckan. Nu börjar jag piggna till något men är långtifrån frisk.

    Bröllopsfesten närmar sig. I helgen ska vi sitta och pilla med festhäftet. Det ska bli kul. Alla gäster har osat och några fick vi jaga på slutet.

    Kram på er.

  • Mizty

    FK - Hallå! Kul att se dig här Hoppas du blir frisk snart! När är det ni ska ha festen? *glömsk*

    Troll1 - Tack snälla för festhäftet! H hade inga åsikter över huvud taget om priserna Tråkigt att inget är av intresse för honom utom dansen & spriten... Ja ja

  • Troll1

    Mizty: N tyckte det räckte med två priser, max tre. Men SE där hade jag rätt när jag var envis... Det ställde sig folk upp nästan med en gång och hade bingo. Pappa hade tre rader och hade fått för sig att han var tvungen att ha hela brickan full... Han fick godisstruten för att han är så söt, som jag sa.

  • Mizty

    Wieee vad fina ni är alla 4 Underbara bilder! Era döttrar är som prinsessor alla 4!


    Troll1 skrev 2008-10-10 13:51:21 följande:
    Ohojj!Nu är både Ajjse m man och vi på fotografernas hemsida: www.askenbom.se/brollop.htm Frökenkräfta: Hej, härligt att "se" dig igen, krya på dig!
  • fru Trul
    Troll1 skrev 2008-10-10 13:51:21 följande:
    Ohojj!Nu är både Ajjse m man och vi på fotografernas hemsida: www.askenbom.se/brollop.htm Frökenkräfta: Hej, härligt att "se" dig igen, krya på dig!
    WOW vilka fina bilder!!!! Blir nästan lite avis måste jag erkänna... Älskar bilden där du står under huven Troll, fan va kul det ser ut...
  • Troll1

    Tack va snällt! Jag tycker Ajjses bilder är superfina!
    Det syns att jag är spänd på bilderna i början. Kom så sent från hår & smink. Mannen hade varit där ett bra tag före mig. De fotade Corvetten, ringen mm medans de väntade på att alla skulle infinna sig...

  • frökenkräfta

    Mizty, vi har bröllopsfest samma dag som du/ni gifter er, 8/11. Nu närmar det sig! Ska bli väldigt roligt! Sitter sjuk hemma vid datorn och pysslar med festhäftet.

Svar på tråden Göteborgsbrudar Del:3