Inlägg från: Mica o Krille |Visa alla inlägg
  • Mica o Krille

    Hjälp... Jag klarar inte det här längre...

    Har läst igenom tråden lite och tycker det är lite kusligt, jag är en såndär som tittar på Dr. Phil och det handla om ganska exakt samma sak som har hänt er. han missunna henne en lång tid och sen sprang hon till en annan o "då vakna han", ungefär.

    Jag tycker att du är så stark men också dum, vad gör du mot dig själv? Snälla rara, se på dig själv, titta dig i spegeln, är detta verkligen vad du vill? Kan du titta dig själv i ögonen och ärligt svara "Ja"?
    Sen då, OM hon lämnar hnm för gott, kommer du lita på henne? Kommer du bli såndär som du ogillar och läsa hennes sms varje dag? Det är troligt att det blir så..
    Och hur länge håller det då? Månader, år? Till nästa svacka. Din fru kanske är en fin kvinna, men hon visar inte mkt av den sidan just nu och som flera säger, hon släpper inte taget om denne "Bernt", utan hon släpper dig men har ändå ett järnhandtag om dig. Hon kan inte riktigt bryta från dig, du är hennes säkerhet om det går åt skogen med Bernt, DÅ kommer hon, vill du vara där då? Helt ärligt? Vill du vara nr 2?
    Är det inte så att om man älskar nån så är de alltid nr 1, Oavsett!? Jo, det kan jag styrka iaf.

    Det skulle inte bli så mkt, men jag blir illa berörd, för din skull, en man jag inte ens känner, så jag måste säga nåt.
    Sök hjälp, prata med ngn som kan hjälpa dig finna trappan i mörkret, för den finns där.

    Stora kramar!

Svar på tråden Hjälp... Jag klarar inte det här längre...