• chamor

    Hjälp... Jag klarar inte det här längre...

    Beklagar verkligen men har en bok jag verkligen kan rekommendera! LÄS den! Kärlekens fem språk heter den och handlar om hur man hanterar kärlek olika och "pratar" helt enkelt olika språk av kärlek. Den har räddat många äktenskap!!

  • chamor

    Åh... Lider så med dig! Vet inte vad jag ska säga.. Men en tanke när alla köer är så billiga. Det finns ofta själavårdare i andra kyrkor än svenska kyrkan också och många har väldigt lång erfarenhet av att hjälpa människor och bara för att de inte är från Svenska kyrkan BEHÖVER inte betyda att de kommer att slå biblen i huvudet på er.. Kanske kan vara värt ett försök att ringa några kyrkor på orten och höra er för om det finns någon. Ni har ju inget att förlora på det... Ni kanske bara behöver någon utomstående som kan lyssna och försöka sortera tankar och trådar och då kanske de kan göra det iaf tills ni kommer in någon annan stans? Känner flera jättebra frikyrkliga själavårdare men antar att du inte bor på min lilla ort..

  • chamor
    Johanfredriksson skrev 2008-10-06 16:17:23 följande:
    [citat]
    chamor:Tack för omtanken, men problemet med att besöka andra församlingar och deras rådgivning är att priserna då inte är subventionerade som de är om man besöker en rådgivning inom sin egen församling, så vi får nog vänta lite, men så länge det bara inte bli värre hemma (det blir faktiskt gradvis liiiiite, liiiiite bättre trots allt), så kan vi kanske hålla ut tills vi får tid. Det finns bara en riktig rådgivning inom svenska kyrkan att vända oss till här, så det får bli den =)Står även i kö på Göteborgs Stads rådgivning, men samma sak gäller ju där...Tack för omtanken![citat]
    Tror det är gratis i de flesta församlingar! Ska läsa resten du skrev nu men ville bara säga det innan jag glömmer bort det.
  • chamor

    Ja du din stackare... Som sagt så vet man inte vad man ska säga men vill bara peppa dig att orka lite till även om hon just nu inte gör sig förtjänt av det. Men håller med dig att många skiljer sig för lätt men samtidigt så får du ju inte bränna ut dig. Tycker hur som helst det är bra att du tränar och dels får lite annat att tänka på men också sköter om dig själv och din kropp! Då orkar du också längre.

    Hoppas på er!!!
    Styrkekram

  • chamor

    Skit i Göteborg finns fullt med bostäder överallt på småorter. BÖrja plugga eller gör nåt. Men nu tycker jag det får vara nog. Packa dina väskor så att hon ser dem och åk därifrån! Visa att det får vara nog nu så kanske hon fattar! Kan du inte ta semester några dagar och åka bort och tänka igenom situationen lite? Hur som helst så är ett stressigt jobb inte bra för dig. FLYTTA!

  • chamor

    Johan... Jag tror att jag iaf hade lagt skilsmässoansökan på köksbordet så hon inser allvaret...

  • chamor

    Johan.. Det gör mig ont att säga att varje gång hon väljer Bernt så väljer hon också bort dig. Jag är verkligen emot skiljsmässa men med tanke på hur du mår och att hon verkligen inte VILL kämpa så en paus är verkligen vad ni behöver. Risken ÄR stor att hon då väljer Bernt för som hon säger så vill hon inte längre vara gift med dig även om hon ibland tvekar på att ta steget - och du borde inte vilja vara gift med henne bara för att du borde.
    Packa dina saker eller hennes! Det måste komma in lite frisk luft mellan er! Även om hon inte är "ond" så torterar torterar hon dig lille vännen! Inse ditt eget värde och ta dig utan innan det är för sent! Du pratar allt mer om självmord också även om jag inte vet hur allvarligt det är så visar det vilket helvete du känner att du lever i. Och så ska du inte ha det!

  • chamor

    Skönt att höra en ny ton i ditt inlägg.. Du håller fast och hoppas därför att skutan verkligen ska vända för er nu!

Svar på tråden Hjälp... Jag klarar inte det här längre...