• Mikabella

    Hjälp... Jag klarar inte det här längre...

    hej...Har ögnat igenom tråden..kanske missat något, men måste göra ett litet inlägg. Ingen dålig smet det här. Lider med dig.

    Är såå lätt att "gå om varandra". den ene, din fru, försöker o försöker, tappare intresset o bli arg, ledsen, likgilltig. DÅ vaknar du, försöker, försöker o frun bli bara mer o mer arg.

    Jag kan erkänna att jag är en "junkie" för uppmärksamhet. Skulle inte vara otrogen för det behöver jag inte för att få bekräftelse, men jag hade nog utan tvekan börjat titta åt andra män om jag inte "fått" vad jag behövde hemma. När man väl har blivit "ratad" av sin man så är det ju ganska svårt att hitta tillbaka igen. Antingen får din fru helt enkelt bestämma sig för att hon inte klarar av "sveket" eller så får man bita i det sura äpplet o göra ALLT för att hitta tillbaka. Man kan inte sväva mitt emellan. Hon har det för lätt!

    Jag tror att du måste sluta vara så tillgänglig för henne. Jag tror hon älskar dig o vill vara med dig, men du kanske har blivit lite för "säker" o tillgälig? Ge henne en utmaning. Hon är så jäklans säker på att hon har dig som i en liten ask, om det plötsligt visar sig att hon inte har det kanske hon drar örnen åt sig o verkligen börjar fundera på vad hon håller på med? Våga sätta ner foten. Du har ju redan förlorat henne som det är just nu. Förlåt om jag låter hård, men jag har varit med om samma sak i ett tidigare förhållande o det som fick mig att lämna var att han helt enkelt kvävde mig med din längtan efter att "fixa" till all igen. han var för snäll o jag var mycket mer elak än vad jag själv önskade. Jag tyckte han hade fått sin chans, var irriterad på honom o jag behövde andrum. Hade han bara ställt mig mot väggen o gett mig ett ultimatum hade vi kanske fixat det eller iaf hade jag lämnat tidigare o på så sätt hade vi lidit mycket mindre båda två.

    Ge henne inte fler chanser. Ge henne ett ultimatum. GÅ eller stanna. Otrohet o att hon söker tröst hos andra män är inget som gör verken dig eller henne någon nytta!!

Svar på tråden Hjälp... Jag klarar inte det här längre...