• Brud 08

    Hjälp... Jag klarar inte det här längre...

    Nu framgår ju inte alla era problem i det du skriver, men hennes attityd är ren självbevarelsedrift skulle jag gissa. Hon tycker att hon har försökt och misslyckats flera gånger. Hon känner säkert att hon inte pallar med en gång till och skyddar sig genom att lägga känslorna på is. Era problem verkar vara ganska djupa eftersom er kommunikation inte fungerar. Proffesionell hjälp som t.ex parrådgivning låter vettigt i detta skede, ganska snart. Tror det är stor risk att sprickan blir större för varje dag som går, och med det svårare att "laga". Du verkar ju också (av förklarliga skäl) må riktigt dåligt av detta och ett stöd av psykolog eller liknande vore nog inte så dumt, det är allvarligt när du måste kräkas varje dag. Kanske är ekonomisk rådgivning också viktigt eftersom det är bl.a dålig ekonomi som gör att du inte kan vara riktigt närvarande i ert förhållande.

    Önskar dig lycka till med allt!

  • Brud 08

    Jag kommenterade i början av tråden, och nu har ju även lite annan fakta kommit fram... Men jag hävdar med en dåres envishet att någon form av parrådgivning är ett måste, vare sig ni ska forsätta eller bryta. Med hjälp av en rådgivare kan ni prata med varandra på ett vettigt sätt och få hjälp att reda ut alla olika känslor. Kanske kommer ni fram till att fortsätta, kanske kommer ni fram till att bryta, men oavsett vad rådgivningen leder till så måste ju allt vara bättre än det helvete ni (och framför allt du) lever i nu.
    Boka tid nu! så ni båda kan börja leva era framtida liv.

  • Brud 08

    Jag har skrivit inlägg förrut om att ni borde söka familjerådgivning snarast... Men nu efter att ha läst om hennes sms:ande med Bernt framför dina ögon och hon har mage att säga att det inte betyder något!??!! SNÄLLA Johan, förstår du inte att hon använder dig som dörrmatta just nu. Du ber några som skriver inlägg att använda snällare ord om henne och att du vill att hon ska behandlas värdigt, men vad i h-e gör hon mot dig, ordet värdighet existerar inte i hennes agerande. Tror aldrig jag har hört något så kränkande som de sms du såg, särskilt när hon inte står för dem och säger att de inte betyder något. Det är klart att de betyder något! Och man behöver inte vara Einstein för att lista ut vad!
    Ge henne ett ultimatum: Du eller Bernt! Det finns INGET som rättfärdigar någon som helst betänketid för henne, hon måste välja nu. Annars tycker jag att det är hög tid att DU väljer. Ditt sätt att resonera liknar mycket misshandlade kvinnors sätt att resonera. Du älskar henne och tycker knäppare och knäppare saker är ok, eller tillåter i alla fall. Men när du tillåter allt det här att pågå så blir de också acceptabla i din värld och den förvrids. I utomståendes ögon så är detta din fru håller på med ren och skär otrohet, oavsett om de ligger med varandra eller ej.
    Ursäkta att inlägget blev långt och lite ilsket, men det här är verkligen inte ok.

    Styrkekramar till dig så du orkar ta tag i ditt liv!

  • Brud 08

    Blir lite orolig över ditt sista meddelande... tycker du ska till akuten snarast och kolla upp din magsmärta, det kan vara mycket allvarligt (bråck på kroppspulsådern). Behöver inte alls vara det, men som sjuksköterska så råder jag dig att kolla det bums.
    Sköt om dig!

Svar på tråden Hjälp... Jag klarar inte det här längre...