Inlägg från: IdaÄlskarLennart |Visa alla inlägg
  • IdaÄlskarLennart

    Hjälp... Jag klarar inte det här längre...

    Har inte läst tråden så vet inte alls vad det står i dina svar. jag har bara läst ditt problem.

    Man saknar inte kossan fören båset står tomt.
    Allvarligt talat så måste du se till vad som rätt för dig och vad som är rätt för henne. Du kanske hela tiden skulle ha funnits där i de sexuella å på många andra sätt för henne, men hon kanske skulle ha funnits mer för dig i ditt negativa tänkande och ditt mående i just dom fallen.
    Det är aldrig bara ens fel att två träter.

    Anledningen till att din fru ska lita på att de funkar den här gången är för att du starkare än någonsin innan visar det. Säg t henne precis de du sagt till oss nu. Erbjud dig att gå i parterapi. Men jag tvivlar att hon alltid är en ängel eftersom att de faktiskt är så att det aldrig bara är ens fel att ett problem uppstår.

    Kanske borde hon hjälpa dig att diska lite oftare, göra upp en kraftigare, starkare budget för ekonomin så den varje månad med stränga regler ska hållas så jag anser att lika mycket som du borde finnas för henne borde hon finnas för dig. Hon upplever det med sex och annat som ett stort problemn medans du anser att de finns andra problem.. då kanske ni måste mötas på halva vägen och ta tag i bådas problem. Och om en problem inte kan lösas förens nästa är löst, ja... då är det bara lösa nästa då.

    Jag vet att det här är ett problem som kan lösas med äkta kärlek. Så stå på dig och kräv dina rätter precis som hon kräver sina.

  • IdaÄlskarLennart

    har läst lite och du ska ABSOLUT inte tolerera att hon träffar en annan. Hon akn ju inte både äta kakan och ha den kvar.

    Men att de aldrig skulle kunna hålla mellan henne och "bernt" på grund av han ålder tror jag vad jag vill om men tanke på att jag är 20 och min man är 35.

    Men man kan inte vara Kär i två personer på samma gång .. i såf all borde din fru lära sig att skilja på kärlek och "klärlek". trygghet, stöd och kärlek är lite olika saker, men de verkar inte som om hon har koll på vad som är vad.

    Du ska absolut inte låta henne sova hos han ! då är du ju dum.. de går inte .. du akn ju inte då med på vad som helst .. kanske är de bästa för er att gå skilda vägar åtminstone för ett tag då hon är så osäker på allt. Om du går med på att lårta henne ha en "annan ibland" så kommer hon ta dig för givet då du går med på vad osm helst. NEJ NEJ NEJ... du är värd mer än så... ingen förtjänar att bli halvt bedragen !

Svar på tråden Hjälp... Jag klarar inte det här längre...