• SaraPayam

    En tråd för oss som vill gå ner 10 - 20 kilo! :)

    Fejs skrev 2008-10-01 12:53:16 följande:
    SaraPayam: Ja jag tror man måste tänka långsiktigt. Ska träffa läkaren igen den 22:a så jag hoppas på någon medicinering el kanske få reda på hur jag ska träna. Jag gifter mig i Norrköping, Mattues kyrka =) Börjar kännas nu att det närmar sig, ska träffa prästen imorgon =)Körde 20 min på motionscykeln imorse och det gick ganska bra, körde så jag fick puls utan att behöva hosta.
    Visst ska man tänka långsiktigt :) Det gör jag med :) Jag har ju lagt upp min viktnedgång under 2 år. Så jag började förra sommaren så nu har jag gått ner mer än hälften vilket jag är supernöjd med, men mellan 10-15 kg till skulle vara jättebra om jag kunde bli av med :)

    Jag är xenical, tycker att det ha varit toppen. Det går ju ut på att man ska äta rätt & motionera. Men medicinen gör att det fettet du äter tas inte upp utav kroppen, utan det kommer ut.

    Vad duktig du är. Du ska ju inte köra mer än vad du känner är bra för dig själv :)

    Hur gick det hos prästen?
  • SaraPayam
    Plummis83 skrev 2008-10-09 16:16:48 följande:
    Haha, jag jobbar 24 timmar pass ibland!! På schemat!!
    Men får ni fortfarande göra det, nu efter de nya eu-lagarna? det låter ju inte klokt!!
  • SaraPayam
    Plummis83 skrev 2008-10-09 16:21:51 följande:
    Jippie, äntligen har vågen ändrat sig... Har gått ner lite mer än 2 kg sen förra veckan!! Å då har jag inte kunnat tränat pga jobbet!! Så ändringen av maten har gett framsteg. Äter inget godis lr dricker läsk på jobbet!Köper nån liten chokladbit ibland - kan inte bli av med godissuget helt å hållet!!Har gjort smoothies till frukost å ibland till kvällen, ibland orkar jag inge frukost men smoothies har gått ner iaf. Ibland orkar jag äta gröt å det är ju bättre än mackor iaf!!
    Grattis vad duktig du är!!
  • SaraPayam
    Plummis83 skrev 2008-10-09 22:48:57 följande:
    Ja, tydligen!!! Vi har såna pass på helgerna bara så det blir inte så ofta! Jag har 1 sånt pass på 6 veckors schema i dagsläget! Vet inte hur det blir när vi får nytt schema!!
    Aha, men då har ni så att ni kan sova på natten när vårdtagaren sover då eller? Men jag förstår att det blir svårt med maten när man jobbar på det sättet
  • SaraPayam
    Plummis83 skrev 2008-10-10 14:02:57 följande:
    När man jobbar inom LSS så heter det inte vårdtagare utan brukare!! Knäppt men sant!!Oftast brukar vi få sova, beror på hur bra brukarna sover!! Jobbar på gruppboende så just nu är det 5 boende, ev kommer vi få en sjätte!!Väldigt OT nu... sorry!!!
    OK :) Vad står OT för?
  • SaraPayam
    lönnsjö skrev 2008-10-10 14:56:30 följande:
    OT off topic, utanför ämnet
    Aha, okay. tycket väl att det va lite väl många !!!! & viss tendens till att det lät lite surt när man läste texten ;) Jaja nu vet jag :) Tack :)
  • SaraPayam
    SnuttisSessan skrev 2008-10-22 17:23:17 följande:
    Jag har helt tappat fokus och är onyttig som fan... Men snart ska jag ta tag i det igen när förkylningar och töttheten har släppt... själv då?
    Jodå för mig har det fått ganska bra, men nu tränar jag inte pga öron & bihåleinflammation, så nu tänker jag bara på vad jag äter :)Men det går sakta men säkert neråt :) Har gått ner 16 kg sammanlagt nu :) *stolt*
  • SaraPayam
    Plummis83 skrev 2008-10-22 22:28:31 följande:
    Har slarvat med träningen å lite med maten men vågar ändrar sig neråt iaf (jippie) Visserligen bara ytterligare 1/2 kg men på väg iaf. Ska ta tag i träningen igen... Varit bortrest i 1 vecka å sen jobbat mkt sen jag kom hem!!
    Det är ju jättebra, det är ju bättre att vikten går långsamt neråt, så att kroppen hänger med :)
Svar på tråden En tråd för oss som vill gå ner 10 - 20 kilo! :)