• SaraPayam

    En tråd för oss som vill gå ner 10 - 20 kilo! :)

    Hej jag hänger med på här, jag vill gå ner 10-15 kg. Väger nu 80,5 & är 160 lång. Jag tränar på gym ca 5 dar i veckan (bla crosstrainern 40 minuter & roddmaskinen 2000 m.)
    Jag äter för tillfället efter tallriks modellen, men inget socker med tanke på att jag är sockerberoende till max.
    Har ni några bra tips att dela med er utav?

  • SaraPayam

    Där är nog ett stort fel som jag gör....brukar ju äta sista målet mellan 19-20 på kvällarna & om jag blir hungrig efter det så äter jag frukt.
    Men om du gör egen pizza med dinkelmjöl eller fullkornsmjöl så blir det ju nyttigare & man behöver inte ha ost på, använd tomatpure & skinka, lite goda grönsaker. Jag tycker peraonligen att det är jättegott att ha makrill med tomatsås på hemmagjord pizza med lök & tomater på :). Jag har aldrig ost på pizza inte ens när vi äter ute & bara man väljer bort osten & såsen så blir det juu jättemycket nyttigare.

  • SaraPayam

    SnuttisSessan: Anledningen är att vi oftast går & tränar kl 20 & vi är inte hemma förrens vid 22 & då äter vi ju ca 1 timma innan vi går & tränar & sen tar vi typ en frukt när vi kommer hem. Sen så jobbar jag inom sjukvården & då blir det ju en hel del kvällar & man hinner ju inte äta där så då äter man när man kommer hem kl 22. :)

  • SaraPayam

    Hej, hoppas att allt går bra för er :) Här går allt bra...man det går sakta men säkert. Har gått ner 1 kg nu sen den 17:e & det får men väl nöja sig med :)
    Funderar starkt på att börja med vattengympa, nån av er som har erfarenheter av det?

  • SaraPayam

    Jo det borde ju vara så & sen är det ju lättare att röra sig i vattnet. Jag känner att det är lite tråkigt att bara gå & träna på gym & att det skulle vara kul med lite variation.

    Pluggar du? Till vad?

  • SaraPayam

    Hahaha ja det får bli så :) Tänkte anmäla mig idag, tror att nästa gång är typ på torsdag eller nåt :)

    Vad kul, hur länge har du läst?

  • SaraPayam

    Hej tjejer hur går det? Här har det sått stilla, har varit förkyld så jag har inte kunnat träna nåt, men jag har i alla fall tänkt på vad jag äter :)

    Jag kan inte bestämma mig om vattengympan, det borde ju ge ungefär lika mycket om man simmar i en timma, eller?

    När ska ni gifta er tjejer?

  • SaraPayam

    Grattis i efterskott....har glömt att kolla den här tråden....men bättre sent än aldrig ;)

    Nähä jag trodde att ni skulle gifta er nästa år med. Men det är väl bra att ha läst färdigt & så först :)

    Det är jättesvårt att hinna med & motionera när man pluggar, så nu har vi bestämt oss för att köpa en crossroad som vi ska ha här hemma. Känner att det blir lättare att hinna med & träna då. Om man ska iväg till träningslokalen så går det minst 2 timmar & det är inte alltid som man har tid med det.
    Så vi ska iväg & köpa maskinen sen :)

    Känner även att tiden går så himla fort, om jag ska lyckas gå ner 10-15 kg på 10 månader så måste jag sätta igång nu, för tillfället så känns det som om varje dag man inte hinner träna så blir man bara en förlorare....men nu ska det bli ändring på det :)

    Hoppas att allt är bra Kram

  • SaraPayam

    Mrs Baom skrev 2008-09-23 13:53:44 följande:


    Jag har gått ner 14kg så jag vet precis hur tungt det är... jag gick med i extravaganza och det fungerade mycket bra för mig. Har ca 5 kg kvar nu som envist hänger sig kvar, men äta var tredje timme tre stora mål och två mellis plus att röra på sig dagligen ska råda bot på eländet!! Säger lycka till till er och mig själv!!
    Du vad går det där extravagansa ut på, jag har bara fattat att man äter soppor, är det så?
  • SaraPayam

    Glömde skriva grattis för att du har varit så duktig :)

Svar på tråden En tråd för oss som vill gå ner 10 - 20 kilo! :)