• lönnsjö

    En tråd för oss som vill gå ner 10 - 20 kilo! :)

    Hejhej!

    Jag "skriver in" mig här
    Har en hel del kilon att gå ner till bröllopet i augusti nästa år.
    Vet vad jag ska äta osv för att nå dit men i praktiken är det svårare. Men nu äntligen har jag hittat motivationen,känns bra Vi har också en crosstrainer hemma. Även 2 små gossar somjag är själv med större delen av dagen eftersom min m2b kommer hemsenf från jobbet.Men min tanke är att använda crosstrainern medan han nattar gossarna. Orkar inte så länge, 25 min,men man får ju börja någonstans. Hinnernog inte gå nerallt tillbröllopet men som ni andra skriver vill även jag gå ner i vikt på ett hälsosamt och sunt sätt. Ni är så duktiga allihopa

  • lönnsjö

    gröna brudens skrev 2008-11-03 13:49:12 följande:


    just de,kom på att man kanske skulle skriva något mer. :)jag började förra veckan med att lägga om min kost. låter bli det mesta med socker nu och äter regelbundet, med lagom portioner. är veg så blir mkt grönsaker.när jag började vägade jag 78,5 kg så har gått ner 2,5 kg på två veckor.tränar på gym 2-3ggr/v plus lång promenader resterande dagar. men funderade på en sak...sen jag började styrketräna så har jag gått upp 5 kg.ska jag låta bli det då och bara konditionsträna? enligt bmi så är jag ju på gränsen till fetma men ser mest lite mullig ut.hoppas alla har en bra dag!
    Hejsan!
    Du har byggt upp muskler,därför har du ökat i vikt. Testa och mät dig också. Muslker tar mindre plats än fett. Ibland är BMI lite missvisande om man håller på att bygga upp sin muskelmassa. Fortsätt du med din träning kombinerat med konditionsträning. Lycka till!!
Svar på tråden En tråd för oss som vill gå ner 10 - 20 kilo! :)