• Fejs

    En tråd för oss som vill gå ner 10 - 20 kilo! :)

    Hej!
    Vill gå ner men det är svårt. Maten är svårast även om jag har med mig matlåda varje dag. Är nog sockerberoende känner sug hela tiden även om jag inte är hungrig! Vet att jag borde gå ner då hälsan inte är så bra och så fort man ska till någon läkare klagar de bara på vikten.
    Väger 82 idag är 165 lång. Vill gå ner till 67.

  • Fejs

    Går sbsolut inte bar här! Var sjuk mars-april och blev av med hostan i juni. Nu blev jag sjuk igen (2 veckor sen) och jag är fortafarande sjukskriven (till imorgon) och har inte alls fått tillbaka orken.

  • Fejs

    Någon som har tips på hur man kan gå ner i vikt utan att träna förutom att äta rätt? Varit sjuk 6 mån på ett år...

  • Fejs

    ska försöka komma igång med lite cykling hemma, så svårt att veta när man kan börja träna igen, har fortfarande ont i bröstet men ska ändå försöka öka lungkapaciteten... har kroniskt bronkit

  • Fejs

    tack tack! i och med att jag varit sjuk så länge så har det inte gått så bra för mig, mitt mål just nu är att gå ner på lång sikt då jag misstänker att mitt liv kommer vara så här, sjuk 3 mån "frisk" 3 mån sjuk igen i 3 mån osv. Gifter mig om 6 veckor, hinner nog inte göra så mycket på den tiden men ska försöka. Har precis cyklat 10 min bara för att komma igång och känna hur det kändes, blir längre imorgon...

  • Fejs

    SaraPayam: Ja jag tror man måste tänka långsiktigt. Ska träffa läkaren igen den 22:a så jag hoppas på någon medicinering el kanske få reda på hur jag ska träna. Jag gifter mig i Norrköping, Mattues kyrka =) Börjar kännas nu att det närmar sig, ska träffa prästen imorgon =)
    Körde 20 min på motionscykeln imorse och det gick ganska bra, körde så jag fick puls utan att behöva hosta.

Svar på tråden En tråd för oss som vill gå ner 10 - 20 kilo! :)