Inlägg från: SandrahjärtaTony |Visa alla inlägg
  • SandrahjärtaTony

    En tråd för oss som vill gå ner 10 - 20 kilo! :)

    Jag vill inte gå ner 10 - 20 kilo, men iallafall 5-6. Jag är ganska kort och tycker att jag har blivit stor i förhållande till min längd.

    Jag börjar med något, träna, äta bättre osv. Det håller ett tag, men sen går jag bara tillbaka till samma gamla mönster. Jag är så dålig självdisiplin när det gäller träning. Hur ska jag kunna förändra det, och överföra min vilja att gå ner i vikt till en vilja att träna ?

    Det är svårt med maten också, eftersom min sambo är smal och kan äta vad han vill. Har provat att minska intaget kolhydrater, men faller tillbaka eftersom min sambo äter som tidigare.

    Nu gör jag ett nytt försök med att minska intaget kolhydrater och ska börja powerwalka några gånger i veckan. Får se hur det går... Funderar även på att köpa en cross-trainer för att kunna träna hemma, någon som har erfarenhet av dessa ?

  • SandrahjärtaTony

    Nu har jag också köpt en crosstrainer. En vän till mig hade en hemma som hon inte använde och hade tänkt sälja. Jag köpte den direkt ! Har börjat, men OJ vilken dålig form jag är i. Är helt slut efter 3 minuter. Men det är bara att kämpa på ! Än så länge är jag oerhört optimistisk !

    Sen det här med mat, jag jobbar som personlig assistent och då är det också svårt att äta regelbundet. Jag måste ju anpassa mig efter brukaren jag arbetar med. Igår blev det frukost kl 6, lunch kl 11:30 och middag 19:30. (jobbar 12-timmars pass)
    Och därimellan blir jag super hungrig. Och då kommer suget efter sötsaker... Men som tur är har jag aldrig något i närheten. Men det känns inte bra att vara hungrig så länge. Någon som har ett tips på något nyttigt mellanmål ?

Svar på tråden En tråd för oss som vill gå ner 10 - 20 kilo! :)