• AyBee

    Underbara GöteborgsBrudar - Del 5

    31 maj - vilken underbar bild su har som presentation nu.
    Helt ljuvlig!!!

  • AyBee

    Ja Val - då kanske vi ses där då...vi komemr nog att vara där vid 17:30 tiden. Ska hålla utkik efter dig.

  • AyBee

    Ett trådgrattis här också Amor. Du vet redan att jag tycker att det är jätte kul. Nu längtar jag massor tills nästa fika för vi har ju en massa att prata om juhu allihopa

  • AyBee

    Tjejer?..jag är så jäkla ledsen och förstörd. Är det någon som kan förstå hur jag känner det?

    Idag var vi på dop, för våra vänner som döpte sin son?..och vad händer?.jo mitt i allt börjar Mendelsohns Bröllopsmarch spelas och de ställer sig i giftas position i kyrkan!!!!
    Alltså - jag satt hemma i hennes kök för 2 veckor sedan och hon hade världens utfrågning om hur det gick för oss i planeringen. För att sen snuvas oss på konfekten och gifta sig 5 veckor innan oss!!!

    Och inte nog med det. Våra 2 närmaste vän-par visste om det och sa ingenting tills oss. Känner mig såååå besviken av dom också.

    Vilken väninna väljer att lägga sitt bröllop precis innan en annan väninna som man dessutom är ganska så nära????? Jag gav henne/dom ett väldigt svalt grattis för jag kunde verkligen inte gömma vad mina tankar tyckte. Hon sökte min brlick hela tiden och jag vägrade se på henne. Har ingen aning om hur hennes ring ser ut eller var de ska tillbringa bröllopsnatten.

    Nu måste jag hålla skenet uppe för svärföräldrarna är hemma här hon oss ikväll. Men på vägen hem från dopet/bröllopet kunde jag inte hålla emot längre utan började att stortjuta.

  • AyBee

    Tack för stöd-orden & kramarna tjejer!!!!!
    Känns inte bättre idag utan är fortfarande besviken och snopen.
    Jag vet att vårt bröllop kommer att vara tusen gången bättre än deras. Som ni skriver mer personligt och en jäkla fest. Fast varför mår jag inte bättre trots att jag långt därinne vet detta????

    Astriden - Jag & A kommer gärna förbi idag. Ringer dig om en liten stund och ser vad ni har för er. Det är ju cyklaväder

    Vi är ensamma idag. M jobbar och vet inte när han kommer hem idag. Vad ska ni andra hitta på?

  • AyBee

    Instämmer med Astriden, Troll. Kul att se dig härinne. Ja det är inte långt kvar för Er. Har ni läget under kontroll?? Önskar er lycka till på den stora dagen!!

  • AyBee

    Hörde att ni skulle berätta för familjerna idag, Amor. Hur gick det???? *nyfiken*

  • AyBee

    Bra fråga....var är Stjärnis? Fast hade inte hon preblem med datorn hemma eller var det nån annan av er?

    Tack Grund. Kom på att du råkade väl ut för samma sak fast ni blev iaf förvarnade....

  • AyBee

    Mysigt tycker jag me, Astriden. Även om vi pratade om dystra saker Vi får ha ett gladare samtalsämne imorgon

  • AyBee

    Onsdag går bättre för mig också. Får dock ha min vilding med mig då M fortfarande in kommit hem från min kidnappning till München ännu då.

Svar på tråden Underbara GöteborgsBrudar - Del 5