• AyBee

    Underbara GöteborgsBrudar - Del 5

    Pratade precis med Amor. Blev lite nyfiken hur hon har det. Ska hälsa att hon mår bra och är inte stressad. LÄmngtar av förklarliga skäl till lördag. Blev glad när jag sa att du , Grund, hade skrivit att det blir sol!!

    Hon tittar in lite senare idag.

  • AyBee

    Hur länge varar din gympa Astriden?
    Vi ska och se lokalen kl 19!

  • AyBee

    Jag slutar kl 17 idag. Om vi kan träffas innan din gympa så kan jag ju skjutsa dig dit sen på vägen hem???

  • AyBee

    Hej 31 maj - kul att "se" dig igen!!!
    Och kul med radhus, välkommen i "gänget" Hoppas hoppas hoppas att besiktningen är ok nu då. Ser fram emot bilder!!

  • AyBee

    Grund - missade filmen helt....var helt slut igår och somnade i soffan. Till slut skickade M upp mig i sängen. Har väl lite sömnbrist från helgen.

  • AyBee

    Men stackars dig Grund-gumman. Krya på dig!!!

    Stenis - Under första semesterveckan så frågade M om inte mitt passa hade gått ut. Jag gick in o kollade och mycket riktigt så hade det gått ut i maj nu iår. Jag sa att jag såklart väntar tills efter vi gift oss så att jag får med mitt nya namn, men då blev han helt förstörd och sa att du kommer behöva passet INNAN vi gifter oss.......så nu väntar vi med spänning vad som kommer hända inom 7 veckor

  • AyBee

    Godmorgon

    Tittar in lite snabbt...kommer ha sjuk mycket att göra under dagen, men ska försöka titta in lite då o då.

    Amor.......2 dagar kvar!!!

  • AyBee

    Barba - nej ingenting nyss på passgrejen. Hur länge måste vi vänta tro???? Tänk om de bara ha lurats - vad besviken jag skulle bli då

    Amor - Kul att höra att du har ordning på allt. Vi har osa på måndag så nu längtar jag bara efter att få sätta igång med festprogrammen på allvar. Var och såg o klämde på "vår" klänning idag. Gud vad jag längtar tills jag får den på mig igen. Ska bli kul att se dig i din på lördag. Du kommer att bli underbart vacker och jag kommer att fota som sjutton!!

    Astriden - du vet att jag kommer och snor åt mig lite bebis när den väl tittat ut.

    MrsD - visst är det mysigt med de små händerna!!! Helt ljuvligt! Man blir ju inte mindre bebissjuk när man träffar de där små knyttena.......*suck*

    Sjärnis - Kul att "se" dig igen. Du är saknad!!!

  • AyBee

    Godmorgon bruden och fruar

    Vilken underbar dag vi får idag!!! Idag blir det långprommenad. Är FL ledig på fredag ända fram till jul så här ska det mysas med sonen.

    Idag tänkte jag kontakta hon som jag valt som florist. Tar en prommenad till henne nu efter frukost tänkte jag för att diskutera hur vi ska ha det.

Svar på tråden Underbara GöteborgsBrudar - Del 5