• Grund

    Underbara GöteborgsBrudar - Del 5

    Vad kul att det blir fika på söndag Jag måste dock påminna om att den är under arbete...

    Hihi, jag messade Långse igår för jag undrade var hon var men sen kom jag ju på att hon är på bröllopsresa den lyllosen.
    Tänk vad härligt med sol och värme! Själv har jag suttit med dubbla ylletröjor hela dagen-svinkallt på kontoret

    Vilket mek det är att flytta. Hittills har posten tappat bort vår TV men förhoppningsvis kommer en annan ikväll, Telia har megaproblem att koppla in telefonen och det är ju så underbart när man får prata med tusen olika folk hela tiden. Speciellt bra är det ju när det inte funkar att ringa till Telia från Comviq-mobilen och hemtfn, ja det har jag ju ingen

    Men annars är allt bra

    Snart ska jag åka och köpa brandvarnare.

  • Grund

    God morgon sötnosar!

    Då var man på bättre humör igen för nu har jag både telefon och TV i nya hemmet
    Siba fixade snabbt fram en ny och denna gången nådde den hela vägen hem. Så nu har jag en jättelåda i hallen. Å den trevliga mannen på Telia ringde igår och 5 minuter senare funkade det- helt otroligt

    Jag har jättesvårt att gissa Astriden. Men med tanke på hur din mage ser ut, hjärtslag etc. har jag trots allt gjort en liten gissning.

  • Grund

    God morgon och Välkommen hem kära fru Amor!!! Härligt att ni haft en bra resa Fika hemma hos mig på söndag, vilken tid känner ni för tjejer?

    Val; vilken fin bild ni hade i tidningen! Nu måste vi verkligen ta tag i detta och få in en snart

    Kan tänka mig att det är lätt att förhandla sig 31 maj. Allting är ju så vansinnigt sött!!!

    Igår kom pappa hem till mig på kvällen och vi gick igenom väggen som ska målas och den var inte bra när vi kollade närmare. Skar upp på några ställen och 2-3 mm in i väggen var luftbubblor så de som tapetserat innan har bara spacklat och tapetserat, inte tagit bort de verkliga problemen. Så nu är det inte ens säkert vi kan måla utan måste hitta någon tapet istället... suck!

  • Grund

    Det är på ganska många ställen men jag tror vi öppnade upp de värsta blåsorna igår. Ska se om man kan sätta på sån där "tapet" som jämnar till väggen. Detta lär bli helgens utmaning

  • Grund

    Neeeeeeeeej Astriden!
    Nu blev jag också deppig
    Antar att 3 poäng är väldigt lite...

  • Grund

    Jag har fått SMS från Långserud
    Hon är just nu i Borneo, närmare bestämt på Turtle island. Hon kommer hem på tisdag och ska avsluta resan i KL. Hon hälsar så gott till er allihopa!!!

    Barba: Jag vet inte vilken sida det är men det varkar vara en himla kul idé tycker jag. Det ska bli roligt att följa

  • Grund

    Vad säger ni om kl 17 på söndag.
    Jag kan hela dagen så kom gärna med förslag men jag har inte lokaliserat strömsladden till datorn så nu har jag inte tillgång till internet längre. Men ni kan väl snicksnacka med varandra här och messa mig det ni bestämmer??

    Ha en underbar helg, vi ses snart!

    KRAM

Svar på tråden Underbara GöteborgsBrudar - Del 5