• Umbraz

    Böllop Umeå 2009!

    Skrattar... Jag har nog alltid velat ha en sådan klänning,fråga mig inte hur. Det är som att jag sett mig själv i den här typen av klänning i ngn dröm.När vi började bröllopsplanera sa jag att brudklänningen är det ju ingen panik över, jag vet ju redan hur den ska se ut.
    Nu är bara kruxet att få tag i en, och det får inte kosta speciellt mycket heller.
    När står du brud? och i vilken stad?

  • Umbraz

    Låter jättefint. Nu ska jag gå och knyta mig-natti natti gotti gotti!

  • Umbraz

    Jag har oxå hört mycket negativt om högtidskläder,det är nästan så att jag inte ens tänker gå dit när det blir dags att kolla på klänningar.Synd tycker jag,med tanke på att det inte finns så många bröllopsbutiker här i stan. Undrar om hon är medveten om att folk upplever henne så.Är hon ensam i butiken eller har hon ngn anställd? Man kan kanske passa på att gå in där om hon har en ledig dag eller så...

  • Umbraz

    Havsro, tack för tipset om änglalikt, för mig är det ett tag kvar oxå (29/8-09) så jag har bara bestämt modell än så länge. Tänkte vänta tills efter nyår med att vara ute i butikerna och kika.När står du brud?

  • Umbraz

    Hej allihopa, det var ett tag sen. Mitt bröllopsdatum har blivit ändrat till den 1/8-09 istället för den 29/8. Jag pluggar och trodde kursen skulle starta i början på september men den startar redan den 8 augusti. Så för att hinna med giftermål utan stress och bröllopsresa innan, så blev det så. Känns ändå helt ok att byta datum då jag kunde boka om kyrka,lokal,fotograf,smink/hår utan problem.
    Har bara så himla svårt att veta hur jag ska göra med klänning.
    Jag har hittat en, på alfred angelos sida, nr:1797 dream in colour i burnt orange, jag är bara så kär i den.Samtidigt säger plånboken att jag helst ska hyra ngn klänning för billiga slantar. Ska gå till atelje A&K imorgon och se vad dom har...
    Hur har ni gått tillväga?

  • Umbraz
    Havsro skrev 2008-09-01 20:20:16 följande:
    Ska du? Då kanske vi ses på A & K.hi hi planerar också ett besök dit..hi hiVa skönt att allt gick bra att boka om!
    Jag såg att det var rea på högtidskläder men jag har ärligt talat ingen lust att gå dit. Har ju hört att Katarina på Atelje A&K ska vara så duktig. Dessutom har dom ju lite medeltidsispererat vilket jag också kan tänka mig.Så klämmigt att vi kanske är där samtidigt!! ¤ler¤
    Oh ja,det var verkligen skönt att det gick att boka om, jag blev lite nervös där ett tag, 1 Augusti verkar ju vara ett ganska populärt datum.
  • Umbraz
    je0905 skrev 2008-09-01 20:01:12 följande:
    Hej. Verkligen vacker klänning du hittat. Jag har en kompis som beställde sin klänning från www.1luckybride.com. Den var verkligen superfin och den kändes välgjord också. Hon i sin tur har många kompisar som beställt sina därifrån och alla har varit nöjda. Det är tydligen jättebilligt också. Tror hon betalade runt 1000-lappen för sin med frakt och allt! Bara ett litet tips..
    Tack för tipset,har varit inne o kollat...mycket snyggt,bra priser.Definitivt ngt att fundera över.
  • Umbraz

    Hade fundering på att gå ut o reka lite på högtidskläder o Atelje A&K idag men så började jag tänka, undrar om de i butikerna tycker att man är ute lite för tidigt om man ska gifta sig i agusti-09. När har ni börjat spana eller köpt?
    Hur långt innan bröllopet menar jag.

  • Umbraz

    Havsro och Madam Mim, har ni kollat in folkuniversitetet? Dom har ganska sjysta lokaler till uthyrning. Annars är Fabriken ett väldigt vackert ställe. Jag känner dom som har det och har själv varit där inne och det är jättefint. Dom har även så att dom kan ordna catering via Göstas Kök. För dom som vill ha ett lite rockigare ställe och inte är så många personer finns även en väldigt trevlig motorcykelklubbslokal på Grisbacka till uthyrning, där har jag oxå kontakter!

Svar på tråden Böllop Umeå 2009!