• Umbraz

    Böllop Umeå 2009!

    Åh, är det i den låten i filmen där fjädern åker omkring i luften? Den är bara sååååå vacker-har gråtit många gånger till den bara för att den är så underbar, den går en riktigt in under huden. Får man verkligen ha vilken låt som helst som in och utgångsmarcher? Jag har inte riktigt fått kläm på det där.

    Eftersom vi gifter oss först nästa sommar får vi inte boka präst förräns efter årskiftet. Jag vill vara med och påverka vilken präst det blir, vill inte bara ha ngn tilldelad. Men då jag inte är från stan(har dock bott här sen -98) så har jag inte så stor erfarenhet av prästerna här. Har haft två olika präster(manliga)från stadskyrkan vid dop och vill då rakt inte ha dom. Jag har hört mycket gott om Mikael Brodin men vet inte vem han är. Har du ngt tips?

  • Umbraz

    Men hur gör ni när forrest gump-låten är så lång. Kommer Ni ha hela låten som den är?

  • Umbraz

    Vet du, jag tycker det är lite krångligt för jag har hört att en del präster tillåter cd och andra inte. Och det är väl inte alla låtar som passas att spela av en orgel? Jag tror helt enkelt att jag ska ha med mig några låtförslag till prästen. För att vara på säkra sidan kommer jag nog välja ngn traditionell och sen ta med mig några låtar från cd. Jag antar att prästen kommer att ha synpunkter och önskemål utifrån vad som är brukligt.

  • Umbraz

    Gusis vad skoj att du hittat Din klänning!!!GRATTIS!!! Jag ska oxå gå till dom, verkar hur bra som helst. Hade dom några medeltidsinspirerade klänningar?
    Hur ser klänningen ut? Hyr du eller köper du din klänning. Om du hyr vad kostar det? och vad kostar den om du köper den?

  • Umbraz

    Den låter verkligen jättefin. Vi har ju tänkt ha ett sparsmakat bröllop(vi har inte så stor budget) så jag måste nog hyra en.
    Huvudsaken är att dom som jobbar där är bra folk så ska det nog ordna sig för mig oxå.

  • Umbraz

    Det var som tusan, jag var helt säker på att det gick att hyra klänning. 3000kr är ju ändå överkomligt så vi får väl hoppas att jag har lika god tur. Jag har inte tänkt att betala mer än 4000kr så jag ska kolla upp hur mycket det kostar att sy upp en klänning oxå. Nu är det ju så lång tid kvar till vigseln, så jag ska även kolla på några butiker nere i stockholm till våren, där jag har mina föräldrar. Det finns ju lite fler affärer att välja på där.

  • Umbraz

    Jag har varit inne på Yala och fastnat för klänningen Esther. Det är ungefär den modellen jag vill ha fast med breda guldsömmar.

  • Umbraz

    Visst är den! Visade min blivande den och han tyckte att den var helt underbar. Jag har ju varit inne på det där med guldsömmar men han tyckte den var vacker som den är.Undrar vad en sån kostar? Måste nog ta kontakt med dom.

Svar på tråden Böllop Umeå 2009!