• viktualia

    Ännu en tur med barnkarusellen

    Hej alla barnkarusellsåkare!

    Dags att säkra vår mötesplats på nätet! Välkomna alla gamla och nya medresenärer! Jakten på plusset, nojjandet, grubblandet, gråten och fnissen - allt har sin plats här i denna goa gemenskap!

  • Svar på tråden Ännu en tur med barnkarusellen
  • nennesjuttioåtta

    vågar man logga in här? Vickan!! Har du testat än??????????? Nog för att jag gärna skulle se att du är på smällen direkt men det svider ju lite i hjärtat att det går så lätt för alla utom mig (och några till).

    Hur som helst, back in town och den svenska sommaren visar sig från sin allra sämsta sida med drivis och storm.

    Kram på er alla!!! Och grattis Victory, funderade på om du var på semester eller på BB och det var ju det senare - vad söt han var (är)!!!!

    Maken hälsar också (har frågat en hel del om hur det gått för dig, Cicci, och du har hans fulla stöd, och mitt såklart). Han läste lite igår och rabblade alla förkortningar han kunde: BIM, MF, ÄL, IVF, ÄP och KUK. Vad är det sista förkortning för? undrade jag. MÄH, sa han, vet du inte det. Det är ju den som ska in i MUF för att det ska bli barn.

    Tinga och alla som behöver det - jag skickar lite sömn till er inbox!!!!!

  • start september

    Vickan - grattis!!!!!! Tjoho!!!

    Vilken grej - första försöket! Det är klart att det är läskigt, låt det sjunka in och försök att inte noja.

  • start september

    Nenne - jättebamsekramen till dig. Kunde jag inboxa kramar och styrka skulle jag det. Jag förstår att det svider men jag håller tummarna så hårt för er. Det kommer gå! Visst skulle du ringa om inseminationer nu?

    Och din makes förkortningskompetens gav dagens första garv!!!

  • nennesjuttioåtta

    nej, och du ville ju inte ens. Men så är det. Kul för dig!!! Hälsa maken och kramas mycket!

  • nennesjuttioåtta

    Vilken födelsedagspresent det kan bli, Vickan!!!

  • start september

    Cicci, det är förståeligt att du är ledsen och kanske är det det som behövs för att du ska må bättre, alltså att ta du får chans att ta den sorgen på allvar innan du blir gravid igen. Jag menar alltså inte att ni inte ska försöka så snart som möjligt, det är säkert ett bra sätt att komma vidare , men tillåt dig att vara ledsen tillsammans med maken de här veckorna även om det är jobbigt. Det har ni nog igen till senare. Att prata med någon klok utomstående är heller aldrig fel.

    Kram!!

Svar på tråden Ännu en tur med barnkarusellen