• viktualia

    Ännu en tur med barnkarusellen

    Hej alla barnkarusellsåkare!

    Dags att säkra vår mötesplats på nätet! Välkomna alla gamla och nya medresenärer! Jakten på plusset, nojjandet, grubblandet, gråten och fnissen - allt har sin plats här i denna goa gemenskap!

  • Svar på tråden Ännu en tur med barnkarusellen
  • Fru FruLLan

    Hejsan tjejer
    Här är super semestraren fruLlan inne en snabbis. Vi har haft 5 veckors semester och har tre kvar såååååå skönt. Eller maken har semester så klart... jag har ju semester jämt sen 11 månader tillbaka

    Har ägnat bra många timmar nu emd att läsa ikapp men har ändå inte hunnit tillbaka till där jag lämnade er men hinner inte läsa ikapp mer just nu
    men oj vad det har hänt grejer

    Först och främst. Urs vad det skär i hjärtat att läsa att både nenne och lappis fått besök av tanten så ska det ju INTE vara!!!!! Fyyyy vad ledsen jag blir för er skull.
    KRAMAR

    Cicci: gumman hoppas du känenr dig bättre och haer börjat landa. Ska försöka ringa igen i em. KRAM

    två små bebisar har sett dagens ljus!!! GRATTIS. En liten flicka med jobbig förlossning och en liten kille med en bättre. Grattis till de nya bebsiarna och familjerna. KRAMAR!!!!

    Vickan! Grattis till plusset!!! Jag måste faktiskt säga att jag tror att det var bra att du bara "blev" gravid för du är ju ganska så velig så det hade nog dröjt ett decennium om du skulle ha kommit fram till beslutet i din takt

    Tinga: fyyyy vad jag blir ledsen över att ni har det så jobbigt
    urs grät nästan när jag läste hur slitna ni verkar vara. Säger som andra TA HJÄLP från släkt och vänner NU!!!!!

    Såååå många och mycket vill jag kommerntera men hinner inte har ett tåg att passa. Men annars så har vi faktiskt börjat försöka få till ett syskon
    ser så enormt fram emot en graviditet,en förlossning och en ny bebis.

    Borren mår kanon, kryper runt som en galning och är fortfarande super glad och god bebis. Älskar att bada och var helt tokig när han fick krypa runt på långgrund strand på västkusten. Så härligt att se. Han stoppade inte ens när vågorna slog över huvudet på honom.

    Men så...
    kort rapport
    jag längtar efetr er alla och ska försöka komma in nån dag och skriva mer.

    sweetan förresten. Börja jobba efter 3månader
    shit det skulle jag ALDRIG ha klarat!!! fast man klarar ju det man måste.

    Kramar till dig iallafall där i äpplet.
    pussssssssss
    fruÖLlan

  • MSW

    Vinkar till Frullan*
    Spännande att ni jobbar på ett syskon! Låter som ett litet vattendjur ni har.. Fortsätt att ha en härlig semester!

    Annars tänkte jag höra om det är rätt med mugglesfan@hotmail.com? Funderade på att skicka upp en ny magbild på mig..

  • Lapinette

    Japp ! Vi har haft det suveränt. Har inte läst ikapp här inne så jag har ingen aning om vad som hänt. Sitter istället och letar födelsedagspresent till maken då jag precis avbokat Åkerblads i Tällbergs. SMHI säger 10 grader och regn t o m lördag och det tror jag inte någon av oss uppskattar. Kollar istället på en vecka eller weekend söder över i oktober istället.

  • muggles

    MSW: helt riktigt!

    Lappis: halloj!!! Har du druckit några najsiga viner???

    Frullan: jobba på ett syskon - shit pommes frites! Själv är jag inte alls sugen på det än... Har sexlusten kommit tillbaka nu då?

    Men vinsugen är jag! Det är ju semester, då får man väl en tisdag...? Ska se om maken kan övertalas också. Synd att jag har TANT för annars kunde det blivit lite barnförbjudet också Jag har megatant denna gång men det är väl pga spiralen.

  • Vännerfan

    Oms!!
    Vad roligt att du tittade in!! Jag hade tänkt efterlysa dig, men båda gångerna har jag glömt det. Och nu behövde jag inte. Jag är inte inne så ofta, så jag visste in om du varit inne och jag missat dig.
    Prinsen är 15 mån nu. Verkligen fullt upp i denna åldern som jag beklagat mig lite över. Jag vet att det är normalt med blåmärken på småbarn, men jag kan inte ens minnas när han inte hade ett blåmärke i ansiktet senast och folk kommenterar att det är så också Men han är ju söt ändå! Har fått lite blont hår nu också. Jag som alltid trott att mina barn skulle bli rödhåriga!

    Nenne,
    Usch, vad livet är orättvist! Jag tror dock med bestämdhet också att det snart är er tur!

    Vickan, Om ni inte flyttar så rekommenderar jag att ni skaffar er tänkbara barnvakter i ett kontaktnät redan under graviditeten. Hade vi stannat i Gbg hade vi gjort det. Kollegors tonårsbarn, grannar, kompisar, kanske nån äldre som aldrig får egna barnbarn som kan bli låtsasmormor typ? Det är jättejobbigt annars. Man kommer ju ut ändå, men på var sitt håll. Inte bra i längden.

    Kram alla andra också! Nu är det läggar-dax!

  • Lapinette

    muggles - har druckit supergoda viner varje dag . Släpade dessutom med oss 6 flaskor hem i bagaget och ska in och kolla Systembolagets lista vilka viner vi kan hitta här. Tyvärr är utbudet från Portugal väldigt begränsat. Blev positivt överraskad över vinerna samt de mousserande.

  • Zozo

    Blä! Är det inte meningen att man ska ga omkring och vara superlycklig när man närmar sig slutet av graviditeten? Det mesta känns som pest just nu - tung o trött och har inte ork för särskilt mycket. Att jag sover daligt KAN ju ha ngt att göra med saken förstas...
    Dagarna är langa och ganska ensamma och jag vet inte riktigt vad jag ska göra med tiden. Sa länge jag var hemma i Sverige var det ju hela tiden folk runt om sa jag hann inte riktigt känna efter. Naja maken gar pa semester ikväll, sa jag lär väl fa se lite mer av honom under den närmaste veckan i alla fall.

Svar på tråden Ännu en tur med barnkarusellen