• viktualia

    Ännu en tur med barnkarusellen

    Hej alla barnkarusellsåkare!

    Dags att säkra vår mötesplats på nätet! Välkomna alla gamla och nya medresenärer! Jakten på plusset, nojjandet, grubblandet, gråten och fnissen - allt har sin plats här i denna goa gemenskap!

  • Svar på tråden Ännu en tur med barnkarusellen
  • fru AM

    Tips för att bli gravid: Köp tre månaders förbrukning av bidrottninggelékapslar. Funkar utan att ta en kapsel!

    Choklad med havssalt: rekommenderar alla att testa chokladfabrikens lakrtskola stång överdragen med mjölkchoklad och beströdd med havssalt. Annan god choklad: Lindts med körsbär och chili.

    Shoppingturen extremt lyckad: fina ballerinaskor i filt att ha som tofflor hemma, ett par fe-vingar till Livia, storebror köpte hårspännen i present till henne också och så FICK jag ett par silkestrikåsockor (till Livia) i affären SidenSelma (fattar forfarande inte varför - jag skulle köpa dem, men expediten sa att jag fick dem)????!

  • nennesjuttioåtta

    _koko_
    jjaaa, mer eller mindre. Men sen jag började med akupunkturen så har jag slutat spotta (för nyfikna så menas det att man får en massa bruna spår i trosan före mens, och det är inte bajs), mer än några timmar före. Så skönt! Fas nu har man ju lärt sig att man ska ha det så nu hoppas jag ju att det betyder att jag är gravid istället för att tycka det är bra att kroppen kommit i balans igen. Visst måste vi vara något att använda inom forskningen som kan påverka vår kropp så enkelt?

  • Ore

    fru AM skrev 2008-10-31 15:41:46 följande:


    Tips för att bli gravid: Köp tre månaders förbrukning av bidrottninggelékapslar. Funkar utan att ta en kapsel!
    Ska göra det om inte detta försöket har tagit sig! Innan dess tror jag att jag satsar på lapinettes förslag om nya dyra tighta jeans, för att maximera detta försökets möjligheter...
  • fru AM
    Ore skrev 2008-10-31 15:39:06 följande:
    Ni som är/har varit gravida, har ni känt att ni blivit gravida?
    Nej - men jag har känt tidiga symptom (olika nästan varje gång)

    Förresten: jag gillar också att skruva ihop möbler!
  • nennesjuttioåtta

    Jag kan skicka dig den magiska burken jag fick från AM (otroligt generöst av henne!)! Jag har inte vågat äte mer än några stycken ifall att den skulle rubba min cykel, och det är det sista jag vill ska hända nu.
    Bidrottninggeléburk bortskänkes, fri frakt. Viss slitage på etiketten, i övrigt som ny.

  • MSW

    Am: Annars trodde jag du jämt gick omkring som anka..

    Ska på en liten maskeradfest ikväll, då min systerdotter (5år) hade brutit ihop för att "hon ALDRIG har varit på en riktig halloween fest, där alla är utklädda" (vilket hon iofs har, men det har hon väl glömt).. Och jag har gjort öron och tänkte göra en svans och rita morrhår= katt och A ska vara mumie, bara vitakläder!

    En annan gång när jag var på maskerad var jag Rachel i Vänner, och det blev förvånasvärt likt, då jag inte är ett dugg lik egentligen..

    Välkomna kära smygläsare!

    Ore: Jag vet att jag tänkte en gång när vi var hos mina svärföräldrar "att nästa gång jag är här är jag gravid".. Fast förmodligen hade jag juh tänkt det iaf (apropå skengraviditeter.. )...

    Är fö barnfri nu, mamma lånade med sig sonen till kyrkogården för hon skulle dit och göra i ordning min lillebrors grav, med ljus och krans!

    Ha en bra allahelgona(halloween) helg! Se hur mycket jag hinner in här i helgen annars.. Imorn ska vi till GeKås (Ullared), hoppas att det inte är allt för mycket folk!

    Stora värma kramar till alla!

  • Ore

    MSW: Min syster ska till Ullared imorgon, så helt ensam blir du inte i alla fall...

    Jag tänker redan på, när folk nämner något, att "men då kanske jag är gravid". Pappa hade köpt två vinflaskor åt mig, som han inte hunnit ge mig än och jag höll på att säga att "ja, fast det är ju inte så bråttom ifall jag är gravid". När klubbkompisarna pratar om tävlingar nästa år, och peppar mig till att träna hårt så vill jag också säga att "ja men jag är förhoppningsvis gravid då, så räkna inte med mig då". Men än så länge har jag kickstartat den apjobbiga vinterträningen bara för att hålla skenet uppe (och för att förhoppningsvis vara så vältränad som möjligt innan jag trappar ner).

    och sedan vill jag slå mig i huvudet för att jag lurar mig själv att tro att det är lätt att bli gravid... Det kan bara leda till en djupgående besvikelse om så inte är fallet, om jag har så höga förväntningar...

    Nenne: Om ingen annan är spekulant på burken så tar jag den om det inte tagit redan. Kan ju se om jag lyckas utan en magisk burk, men hur länge som helst vill jag ju helst inte vänta på magi...

Svar på tråden Ännu en tur med barnkarusellen