Inlägg från: didis |Visa alla inlägg
  • didis

    HJÄLP! min blivande brud har ångrat sig, 4v kvar

    Ordna barnvakt och åk iväg tillsammans en helg!

    Det verkar som om ni tagit er vatten över huvudet med det här temabröllopet.

    Skippa allt som ännu inte är klart även om det innebär att inte alla får hemsydda kläder.

    Tveka inte att söka professionell hjälp av familjerådgivningen, ni har trots allt barn tillsammans.

  • didis

    Men "det slutgiltiga valet" var ju mycket mer definitivt när de skaffade barn! Då om någonsin hör man ihop för resten av livet. Sett i det perspektivet är ett bröllop ingenting värt!!

  • didis

    Gästabud:
    jag tror att familjerådgivning är det bästa för er eftersom det verkar aom att ni inte kommunicerar tillräckligt väl med varandra. Det är lätt hänt att man efter flera år tillsammans tycker att man känner varandra så väl och "vet" vad den andre vill.

    Jag och (blivande) maken var hos familjerådgivningen för ca 10 år sedan och det öppnade verkligen ögonen på oss båda och fick oss att kommunicera bättre.

    Nu vet jag inte hur gamla era barn är men uppenbarligen under 8 och det är en tid då man inte hinner fokusera så mycket på varken sig själv eller på varandra. Hur ser det ut runtomkring er - finns era föräldrar som stöd och barnvakter? För visst behöver ni tid tillsammans hela familjen men först och främst verkar det som om du och hon behöver tid bara ni två.

  • didis
    Gästabud skrev 2008-08-12 20:43:53 följande:
    Tack till alla ni som stöttat mig och uppmuntrat mig när det har varit jobbigt. Nu börjar det se ljusare ut och vi känner båda två att det kommer bli bröllop så småning om. Men först moste vi gå till botten med detta och reda ut alla gamla problem som hon gått och hållit inne med.Tack än en gång för allt stöd.
    Om ni båda är beredda att jobba för förhållandet har ni alla chanser att lyckas!

    Har ni varit hos familjerådgivning? Även om det ordnar upp sig för er nu så tycker jag fortfarande ni skall överväga det (om ni inte redan varit där) för att rensa luften och förhindra att något liknande händer i framtiden.
Svar på tråden HJÄLP! min blivande brud har ångrat sig, 4v kvar