• Gästabud

    HJÄLP! min blivande brud har ångrat sig, 4v kvar

    Det är 4 v kvar och man får reda på att hon börjar tvivla. Hon är inte längre säker på sina känslor och kan inte genomföra bröllopet.
    Vad ska jag göra? det är så j-la jobbigt just nu.

  • Svar på tråden HJÄLP! min blivande brud har ångrat sig, 4v kvar
  • aikidoaasa

    Oj!
    Visst kan vissa brudar få lite bröllopsnoja. Men det här låter som snäppet värre. Vet du varför hon tvivlar? Är det något speciellt som hänt som du vet om?
    Hur länge har ni varit ett par?
    Massor av frågor här...

  • Gästabud

    Det e ju det värsta, hon vet ju inte själv.
    Vi har varit ett par i 8 år, 2 små barn. det är inget som hänt heller enligt henne.

  • lillP

    hon har inte "bara" fått kalla fötter? Kanske fått lite panik över bröllopet och att det är "definitivt"? Känner allt det där som man läser om...? Tex kommer att vara med samma person resten av livet, inte ha sex med någon mer... Låter kanske fånigt, men inte helt ovanligt tydligen.

  • aikidoaasa

    Då lär det inte vara det att hon inte vet om ni passar ihop iaf. Det är det viktigaste.
    Kanske hon tycker att det hela har blivit för stort...? Vem är det som har haft flest ideér och den som fått flest av dem att gå igenom?
    Det måste vara jobbigt när hon känner så.
    Kan ni inte sätta er ner och få henne att fundera vid vilka tidpunkter som hon får dessa tvivel. Kanske hon då till slut kan komma på vad det är.
    Hoppas att det löser sig snart och att ni ändå kan gifta er då när ni planerat det.

  • lillP

    håller med aikidoaasa. Hoppas det ordnar sig och att hon kommer på vad det är för fel.

  • Gästabud

    Det är ju så att det har varit mestadels jag som fixat . Visst har vi tagit på oss en massa med ett temabröllop och jag har fixat mina kläder själv, gjort besticken, faten, färgat papper, gjort smycken osv.
    Hon har sytt kläder till 9 pers tror jag att det är. Men jag tycker att med allt jobb det bara skulle göra det ännu roligare att genomföra det.
    Som det ser ut nu är det hel kört med bröllop. Jag bara hoppas att det ordnar sig så vi kan fortsätta leva i hopp.

  • BlendaSigne

    Oj va jobbigt!!!
    Det ända jag kan tänka e att ge henne tid och hitta tillbaka. Att tvinga henne eller att försöka få henne att bestämma sig gör nog bara att hon känner sig pressad. Ge henne tid och skjut isf upp bröllopet. Även om det är superjobbigt.
    Det verkar som ni har megaplaner för ert bröllop - det kanske är så att hon känner sig pressad av allt det. Säger det igen, ge henne tid.
    Om du vill göra nåt fint för henne så skulle jag rekommendera att "skicka iväg" henne till ett spa eller nåt annat skoj där hon kan få tid för sig själv utan sambo och familj. Kanske vill hon åka iväg med en kompis...

    GE HENNE TID IAF - ingen av er blir lyckliga om ni pressar och "tvingar" er till bröllopet.

  • Marsaphir Marlean

    Jag har haft hur mycket kalla fötter som hellst, försök inte ta det personligt.

  • aikidoaasa

    Idén om att låta henne åka på spa med en kompis låter som en väldigt bra idé. Då får hon chansen att lugna ner sig och kanske komma på vad det var som blev fel.

    Det kan mycket väl vara så att det var just det att bröllopet blev för stort som gör att hon känner sig dålig över det. För vissa blir det det om man planerar stort och att man behöver göra så mycket själv. Ställ in bröllopet om det känns nödvändigt... se till att er familj klarar sig först och främst. Senare om det känns bättre så kan ni ju försöka igen med bröllop, men då kanske på ett annat sätt. Annars är det risk för att ångesten och det hela kommer tillbaka.

    Jag önskar er bägge lycka till.

  • Gästabud

    Just nu har jag fattat att det inte kommer att bli något bröllop. Det konstiga är att jag inte sett det komma. Allt har flytit på bra hela tiden. Det mesta är ju klart nu, det skulle ju bara va att luta sig tillbaka och njuta av allt slit nu.

    Hur går man vidare efter något sådant här. kan jag lita på hur hon känner i fortsättningen?

Svar på tråden HJÄLP! min blivande brud har ångrat sig, 4v kvar