• dfk

    HJÄLP! min blivande brud har ångrat sig, 4v kvar

    Förstår att du inte mår så bra! Men det verkar som att något kan ha hänt, kanske en stor press, att efter all möda till att planera o fixa, inte orka leva upp till det där lyckliga man ska känna?
    Har din flickvän kanske fått kalla fötter, eller kanske hon inte känt sig delaktig i allt fixande. Är det era ideér tillsammans ?
    Hon kanske känner sig förbigången?
    Jag bara spånar. Det är nog bäst att lyssna in henne och hoppas att ni kan lösa det!

  • dfk

    Gästabud! Det är bra att ni sammarbetar med varandra gällande barnen, det är inte alla gånger det är så. Man vill ibland straffa den andra genom barnen, det har jag ibland sett. Barnen är ju bland det finaste man har, man ska inte dra dom i smutsen, för att man vill förmedla något till den andra.
    Det är bra att ni söker hjälp, vissa gånger behöver man någon utomstående!
    Angående att gotta sig i olyckor. Jag var själv inne en gång på er sida innan jag skrev till dig här.
    Jag hoppas verkligen inte att det är så att andra gottar sig i det här, kanske finns det alltid några som gör det... Men tror mer att det handlar om att visa sina sympatier istället. Kanske låter konstigt, men man kanske inte vågar skriva något. Det kanske känns för personligt att skriva ett inlägg i gästboken till någon man inte känner.
    Det kanske ändå känns för de som varit inne och besökt er sida, som att man lämnat ett litet avtryck, visat att jag har varit här, jag känner med er.
    Alla vet nog inte hur man ska uttrycka sig i text, rädsla för att skriva något klumpigt kanske mm.
    Jag förstår att du hellre velat se något skrivet som stöd, men jag tror inte att så många är okänsliga. Här i tråden har du ändå gjort det möjligt för dom som vill skriva några rader.
    Jag hoppas att vi som är här ger dig lite styrka i allt det jobbiga som du/ni befinner er i.

Svar på tråden HJÄLP! min blivande brud har ångrat sig, 4v kvar