Inlägg från: aikidoaasa |Visa alla inlägg
  • aikidoaasa

    HJÄLP! min blivande brud har ångrat sig, 4v kvar

    Oj!
    Visst kan vissa brudar få lite bröllopsnoja. Men det här låter som snäppet värre. Vet du varför hon tvivlar? Är det något speciellt som hänt som du vet om?
    Hur länge har ni varit ett par?
    Massor av frågor här...

  • aikidoaasa

    Då lär det inte vara det att hon inte vet om ni passar ihop iaf. Det är det viktigaste.
    Kanske hon tycker att det hela har blivit för stort...? Vem är det som har haft flest ideér och den som fått flest av dem att gå igenom?
    Det måste vara jobbigt när hon känner så.
    Kan ni inte sätta er ner och få henne att fundera vid vilka tidpunkter som hon får dessa tvivel. Kanske hon då till slut kan komma på vad det är.
    Hoppas att det löser sig snart och att ni ändå kan gifta er då när ni planerat det.

  • aikidoaasa

    Idén om att låta henne åka på spa med en kompis låter som en väldigt bra idé. Då får hon chansen att lugna ner sig och kanske komma på vad det var som blev fel.

    Det kan mycket väl vara så att det var just det att bröllopet blev för stort som gör att hon känner sig dålig över det. För vissa blir det det om man planerar stort och att man behöver göra så mycket själv. Ställ in bröllopet om det känns nödvändigt... se till att er familj klarar sig först och främst. Senare om det känns bättre så kan ni ju försöka igen med bröllop, men då kanske på ett annat sätt. Annars är det risk för att ångesten och det hela kommer tillbaka.

    Jag önskar er bägge lycka till.

Svar på tråden HJÄLP! min blivande brud har ångrat sig, 4v kvar