Inlägg från: FruHamberg |Visa alla inlägg
  • FruHamberg

    Jämtlandsbrudar del 3

    Ok, ser fram emot bilder då... Perfekt med festen i Aspås, där får ni ju verkligen plats(för visst är det rätt stort där? Var så länge sen jag var där).

  • FruHamberg

    Vi letar oxå band i Östersundstrakten. Men vi har inte riktigt bestämt oss om vi ska ha band eller dj.Känner en dj, så vi får bra pris. Men det är ju något speciellt med att ha levande musik. Vi har oxå funderat på att börja med band sen låta dj`n ta över, men det känns lite krångligt.

  • FruHamberg

    Grattis sommarbrud!! Vart gifte ni er?

    Roligt att det händer lite här . Börja närma sig för många nu. Är det bara jag som ska ha vinterbröllop här?

  • FruHamberg

    Se där, så det var fler än jag .Ja, nu är det bara ett halv år kvar. Gud så snabbt tiden går. Vi har bokat kyrka, lokal, köpt papper för att göra inbjudningarna(men har inte ens påbörjat dem än), köpt mina skor(mycket viktigt ) och köpt de mesta av dekorationerna. Måste väl snart bestämma mig för vilken klänning, gubben har bokat tid för att köpa frack nästa vecka, ingen aning om meny och har absolut ingen aning om vad för slags ring jag vill ha... Så det är ju lite kvar att göra . hur långt har ni kommit då?

    Hoppas att allt går bra för er AnnaochHenrik på lördag!!

  • FruHamberg

    Sornos- Yr.no brukar stämma väldigt bra, speciellt jämnfört med smhi. Kyrkoruinen vid Sunnekyrka är ju otroligt vacker, men det ligger ju lite utanför Östersund. Vid vattnet nånstans, spikbodarna, badhusparken kankse? Kommmer inte på så bra ställen just nu(ni har ju redan de jag tänkte först på ), ska fundera lite till.

    Celtic- jag har ingen aning om hur vi ska ta oss ifrån kyrkan. Vet att svärmor gärna vill skjutsa oss i hennes pt cruiser, men jag skulle vilja ha nån annan bil känns det just nu. Men det är egentligen inte så viktigt för oss.

    LinaM- Låter som att ni har det mesta under kontroll .

    Celtic och Lina- När kommer ni att skicka ut era inbjudningar? Känner att jag kanske måste börja knåpa ihop några snart... Men än är det väl ingen panik?

  • FruHamberg

    Ja, lycka till alla brudpar!!!

    Nienna- Haha, har hört att den ska vara rätt bra. Ha det bra i Ö-vik.

  • FruHamberg

    celtic- Nej, tror inte det. Tror inte att det är så många som har svårt att ta ledigt då. De flesta som vi bjuder bor här i Östersund med omnejd. Och dem som inte bor här kommer vi att säga till exakt datum snart. Sen så skickar vi ut inbjudningarna som "vanligt". De flesta vet redan vilket datum det är .

  • FruHamberg

    Sotnos- Tyvärr, jag har ingen koll på musikerna här i stan...

    LinaM- Låter ju bra att skicka ut dem då. Som du säger då får de ju en chans till billiga biljetter. Vi funderar på att skicka dem i november, så att de kommer innan julstöket.

  • FruHamberg

    Åhh vad härligt det låter Anna!! Ser fram emot att få höra mer och se lite bilder. Grattis igen .

  • FruHamberg

    Ditte- Vad de strular för er. Hur går det med resten av planeringen då?

  • FruHamberg

    Åhh ditte... Hoppas att du kan se tillbaka på allt det här och skratta sen . Och ni kan ju inte få något annat än en underbar dag nu eller hur?.

    Lycka till med tårtjakten .

  • FruHamberg

    Anna- Låter som att ni har haft det helt underbart, härligt! Grattis till bebisen med .

  • FruHamberg

    sotnos- Grattis!! Ni var jättevackra!

    Anna- Jättefina bilder, förstår att det blir svårt att bestämma vilka ni ska beställa .

  • FruHamberg

    Sotnos- Jo, planeringen börjar väl ta fart igen. Vi ska ta tag i inbjudningarna snart. Sen måste vi försöka att hitta ett band till bra pris, nån som har några förslag?? Vi har det mesta under kontroll, men så är det 5 månader kvar så jag har säkert glömt en massa saker... hehe. Tur att man tycker att det är roligt att planera för det är mycket man ska få ihop .
    Vi ska oxå förnya löftena, gärna flera gånger . Första gången blir när en nära kompis till oss blir prästvigd, om ca 5 år.

  • FruHamberg

    Ja, det verkar ju inte finnas så många band i denna stad!! Blir snart galen . Tur att vi har en kompis som jobbar som dj, han kan alltid ställa upp. Men jag hade velat ha band i en timme eller två från början... Nåja, det löser sig alltid.
    Hur är livet som nygift då sotnos? Skönt att få kalla han för din man eller?

  • FruHamberg

    Sotnos- Förstår att det är härligt . Tack så mycket för tipset, ska genast kolla upp det!

  • FruHamberg

    Ditte- Vad härligt!! Säger som nienna; ser fram emot berättelse och bilderna . Lycka till på lördag!

  • FruHamberg

    GRATTIS Ditte!!! Vilken tur att ni hann ta bilderna innan stormen kom. Tänkte på er när det började storma... Skönt att höra att det gick så bra trots allt . Ser fram emot bilderna.

Svar på tråden Jämtlandsbrudar del 3