Inlägg från: Freckles |Visa alla inlägg
  • Freckles

    Jag är så ledsen över underlivet, nån?

    sokkerstruten skrev 2008-08-08 17:50:06 följande:
    [citat]
    Hej jag har vestibulit, men har låtit det vara , jag har haft den sen jag vet 17, jag är i dag 24 jag orkar inte håll apå att göra massa kurer hit och dit, jag mår bara dåligt av att hålla på att bli besviken gång på gång.

    Jag har också vestibulit, fick diagnosen i november men lidit av besvären i nästan tio år nu utan att veta vad det varit och utan att någon annan (olika gynekologer) heller visste. Sokkerstruten, hur kan du låta det vara? Det gör ju så förbaskat ont. Jag lät det också visserligen vara för att ingen kunde hjälpa mig och hade i stort sett gett upp hoppet när jag äntligen fick hjälp. Vad är det för kurer du hållt på med? Egna eller professionell hjälp? Jag har medicin idag, salva samt tabletter, utöver det använder jag mig av avslappning och mentalträning som är oerhört viktigt när det kommer till oss som haft vestibulit så länge för efter flera års lidande sitter det väldigt mycket i huvudet på oss också. Jag lider verkligen med dig och du är värd (alla oss är värda!) att få hjälp med våra problem i underlivet.
  • Freckles

    Stina25!! Grattis! Vad skönt för dig. Tråkigt bara att man ska behöva gråta innan folk fattar att man verkligen lider och menar allvar med sina problem.
    Lycka till nu och hoppas att du kan få bukt med dina problem.

    elsi! Vad bra att du blivit lite bättre, fast det verkar ju tyvärr vara en bit kvar. Har du provat att lägga i ett trosskydd där skarven i trosan går? Kanske skaver det inte då på samma sätt. Xylocain är en bedövningssalva, har du provat att smörja området med det så kanske det inte behöver kännas så mycket...
    Usch, jag lider så med dig...Kram!

  • Freckles

    Designers har inga problem med underlivet tydligen!!!!


    elsi skrev 2008-08-29 07:09:42 följande:
    Jag har hittat HM briefs för flickor 170cm i grått vit och svart., 3 pack, de har ingen konstig sömn! Ren bommul (nästani alla fall)Förresten varför lägger designers sömnen där??? antigen som en stacket som går tvärs över eller som en pinna som ligga rakt uppoch när det gäller mitt litet litet område, så bli huden lätt rå,, menjag ska prova bedövnings salva,,, nej nu måste jag jobba!!!!!!!
Svar på tråden Jag är så ledsen över underlivet, nån?