• first lady

    Juni 2009 brudar

    Då jag inte hittar en tråd för oss juni 2009 brudar startar en nu.
    Hur långt har ni kommit i planeringen?
    Själv har jag bokat kyrka och lokal. På börjat inhandlingen av tillverkningen till inbjudningkort, festprogram mm.

  • Svar på tråden Juni 2009 brudar
  • chatina

    Norrlandstös: Absolut att du kan ha cappuccino och ljus rosa! Vi ska ha havstema (riktigt hur har vi inte bestämt ännu) eftersom vi ska gifta oss på en ö.

  • Klöver dam

    Jag velar också fram och tillbaka när det gäller färgtema..

    Var först inne på rött och vitt eller champagne, men min kära tärna påpekade att det kanske mer var höst/vinter och inte Juni så då skippade jag det...

    Grönt och benvitt då kanske? Hur förklarar jag det för min blivande som är en grymt inbiten Aik:are (Själv är jag Hammarbyare, fniss)?

    Såg sen en klänning som är champagnefärgad som jag blev förälskad i! Och eftersom vi gifter oss på nationaldagen och hade tänkt att ha "svensk buffé", så kanske man skulle leva ut svenska färgerna helt och blanda champagne/guld med mörkblått? (Hur förklara det för tärnan bara, som redan har ställt in sig på grönt "som hon passar så bra i"?)

    Nä usch, jag är typisk våg märker man, såååååå velig!

  • nni

    MulleNuh skrev 2008-10-14 12:09:57 följande:


    Och idag hände en ROOOLIG grej för mig!!Har spanat runt på ring och hittade en jag ÄLSKA!! Och då visade det dig att min mamma kände nån kille som är bästa kompis med ägaren till butiken så jag får ringen helt GRAAATIS!!! Helt galet!!!!
    Lyckos!!

    Ska själva köpa våra ringar alldeles snart. Jippy. Äntligen blir man friad till ordentligt :), hehe.

    Klöverdam; Här e en till velig en, är tvilling! Kör på känslan, e det bästa jag kan säga, annars låter just champagne o mörkblått jätte fint ihop.

    Ngn med förslag på ingångsmarsch??
  • Brud juni 09

    Jag är också mitt inne i val av färgtema... Väldigt sugen på vitt, ljusrosa och ljusaprikos... Typ som brudbuketterna i mitt galleri

  • Tidsmaskin

    Äsch, strunt i tärnan, säg bara när du har bestämt dig att "så här blir det"!

    Annars tycker jag det låter bra med benvitt och grönt. Min m2b hade jublat om jag hade föreslagit det, här är det omvända; han är Bajare och jag Aik:are.

    Klöver dam skrev 2008-10-14 14:27:30 följande:


    Jag velar också fram och tillbaka när det gäller färgtema..Var först inne på rött och vitt eller champagne, men min kära tärna påpekade att det kanske mer var höst/vinter och inte Juni så då skippade jag det...Grönt och benvitt då kanske? Hur förklarar jag det för min blivande som är en grymt inbiten Aik:are (Själv är jag Hammarbyare, fniss)?Såg sen en klänning som är champagnefärgad som jag blev förälskad i! Och eftersom vi gifter oss på nationaldagen och hade tänkt att ha "svensk buffé", så kanske man skulle leva ut svenska färgerna helt och blanda champagne/guld med mörkblått? (Hur förklara det för tärnan bara, som redan har ställt in sig på grönt "som hon passar så bra i"?)Nä usch, jag är typisk våg märker man, såååååå velig!
  • Tidsmaskin

    Vi ska nog inte ha något färgtema. Ja, vit klänning har jag, och buketten blir rosa ranunkler. Inbjudningskorten är inte påtänkta men de kanske blir i rosa, vitt och grönt. Ok - det kanske kallas färgtema...

    Annars vill min m2b absolut ha ett annat tema. Han ville först att ALLA skulle komma i helvitt. Tänk er alla herrar i vit kostym, osv. Herregud, det blir ju jättedyrt för alla gäster sa jag och avstyrde det hela. Nu är han inne på barock eller att alla ska ha hatt! Vi får se hur det slutar... Han har inte så mycket åsikter annars så om det är viktigt med tema för honom så vore det bra om vi kom på något som alla gäster med lätthet och ringa medel kan fixa. Har ni några förslag?

  • Tidsmaskin

    Blommor i cappucino/rosa skulle kunna var rosor och humleblomster? Eller rosa pioner, rosor i champagne och humleblomster? Vad har du tänkt för stil på buketten? Vill du ha rosor eller vilka rosa blommor kan du tänka dig?


    Norrlandstös skrev 2008-10-14 08:47:26 följande:
    Ojojoj... vad långt ni har kommit! Fast när jag tänker efter så har jag nog också mer klart än jag tror. Tärnor klaraBestman klarKyrka bokad Festlokal bokad (och de fixar allt från dukning, servering och mat)Frisör bokad (en kompis som gör både hår och make-up)Nu lurar vi mest på vilket färgtema som vi ska ha. Vad säger ni junibrudar? Hur har ni tänkt er? Jag vill egentligen gärna plocka upp lite sommarfärger eftersom vi gifter oss helgen efter midsommar. Men så hittade jag ett jättefint inbjudningskort i cappuccino och ljus rosa... men hur har man buketten i de färgerna???
  • Tidsmaskin

    Vilken bonnröta! Grattis! Vad kul för dig!
    Hur ser den ut?


    MulleNuh skrev 2008-10-14 12:09:57 följande:
    Och idag hände en ROOOLIG grej för mig!!Har spanat runt på ring och hittade en jag ÄLSKA!! Och då visade det dig att min mamma kände nån kille som är bästa kompis med ägaren till butiken så jag får ringen helt GRAAATIS!!! Helt galet!!!!
  • Norrlandstös

    Ja, det skulle ju kunna funka. Jag har tänkt mig en bukett som inte hånger ner (alltså itne droppformad) utan istället en med längre stjälkar. Jag vet inte vad jag har tänkt mig egentligen alls... inte så hemma i blomvärlden ;)

    Men rosor i olika rosa färg hade ju varit ursnyggt! Och lite champangefärgade uppblandade i buketten. Måste däremot kolla in humleblomster för det vet jag inte hur det ser ut ;)

    Annars så låter ju grönt och benvitt superfint!
    För oss handlar det mycket nu om att min sambo ska knacka kod, och göra vår hemsida! Och den vill vi ska gå i samma tema som alla trycksaker och gärna buketter... ja ni vet.

    Tack för alla tips! Nu måste jag surfa runt och kolla blommor. Snacka om att man lär sig mycket av att planera bröllop!!


    Tidsmaskin skrev 2008-10-14 16:06:36 följande:
    Blommor i cappucino/rosa skulle kunna var rosor och humleblomster? Eller rosa pioner, rosor i champagne och humleblomster? Vad har du tänkt för stil på buketten? Vill du ha rosor eller vilka rosa blommor kan du tänka dig?
Svar på tråden Juni 2009 brudar