Inlägg från: Brud juni 09 |Visa alla inlägg
  • Brud juni 09

    Juni 2009 brudar

    Vi gifter oss den 6/6 -09.
    Tänkte inte på att det var nationaldagen förrän långt in i bokningarna, men tycker inte det gör något, bara kul.

    Vi har bokat lokal - herrgård för festen och övernattningar. Vi gifter oss utomhus och jag ska precis börja leta efter en vigselförrättare.
    Fotografen är också bokad. Vi betalar 14 000 från morgon till festens slut. Hon verkar jätteduktig och jag tycker absolut det är värt det.
    Jag har också köpt klänning - blev störtförälskad när jag såg den.
    Nu filar vi på roller, färger och festligheter...
    Det pirrar så i magen bara jag tänker på det!!!

  • Brud juni 09

    Vi kommer också skicka ut våra inbjudningar typ i januari / februari. Det är ju viktigt att så många som möjligt kan komma så det känns bra att vara ute i god tid. För oss är det också väldigt många som måste övernatta så då blir det nog extra viktigt.
    Jag har också berättat för många redan vilken dag det blir så att det inte ska krocka med andra som också kan fundera på att ta det datumet, men det verkar som vi blir ensamma. :)

  • Brud juni 09

    Vår budget ligger nog runt 200 000... Vi slår på stort på denna dagen tänkte vi, och satsar också på ringar som blir ganska dyra etc. Ringarna tycker vi är roligt för de ska man ju ha på sig och titta på varje dag för resten av våra liv!

  • Brud juni 09

    Jag är också mitt inne i val av färgtema... Väldigt sugen på vitt, ljusrosa och ljusaprikos... Typ som brudbuketterna i mitt galleri

Svar på tråden Juni 2009 brudar